• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1404082817802
  • خبرنگار : 71263

تحریم‌ها مانع کاهش شدید قیمت نفت شدند

تحریم‌ها مانع کاهش شدید قیمت نفت شدند

 قیمت نفت در معاملات آسیایی روز چهارشنبه، پس از انتشار آمار افزایش ذخایر نفت در آمریکا و نگرانی‌ها در مورد مازاد عرضه، کاهش یافت، اما این کاهش به دلیل تحریم‌ها علیه نفت روسیه محدود شد.

به گزارش ایسنا، قیمت آتی نفت برنت پس از افزایش ۱.۱ درصدی در روز سه‌شنبه، ۱۱ سنت معادل ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۶۴ دلار و ۷۸ سنت در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا، پس از افزایش ۱.۴ درصدی در روز سه‌شنبه، ۹ سنت معادل ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۶۰ دلار و ۶۵ سنت در هر بشکه رسید.

منابع بازار اواخر روز سه‌شنبه با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم، اعلام کردند که ذخایر نفت خام و سوخت آمریکا در هفته گذشته، افزایش یافته است. ذخایر نفت خام در هفته منتهی به ۱۴ نوامبر، به میزان ۴.۴۵ میلیون بشکه افزایش یافته است و ذخایر بنزین ۱.۵۵ میلیون بشکه و ذخایر فرآورده‌های تقطیری ۵۷۷ هزار بشکه افزایش یافته است. داده‌های رسمی ذخایر نفت و سوخت آمریکا، بعدازظهر روز جاری از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر می‌شود.

استراتژیست‌های کالایی شرکت آی‌ان‌جی گفتند: به طور کلی، این گزارش نسبتا منفی بود، اما در عین حال، هشدار دادند که به نظر می‌رسد فعالان بازار بیشتر نگران خطرات عرضه هستند تا احتمال مازاد عرضه در آینده. تحت تحریم‌های آمریکا علیه روس‌نفت و لوک‌اویل، شرکت‌ها تا ۲۱ نوامبر مهلت دارند تا معاملاتشان را با این شرکت‌های روسی خاتمه دهند.

نگرانی‌ها در مورد وضعیت عرضه روسیه در برابر پیش‌بینی‌های تحلیلگران مبنی بر اینکه تولید نفت بیش از تقاضای فعلی بوده و قیمت‌ها را تحت فشار کاهشی قرار داده است، سنجیده می‌شود.

بر اساس گزارش رویترز، پس از حملات اوکراین به زیرساخت‌های انرژی و بندری روسیه، حاشیه سود تولید سوخت دیزل در اروپا افزایش یافته و روز سه‌شنبه به بالاترین حد خود از سپتامبر ۲۰۲۳ رسید. این در حالی است که حاشیه سود پالایشگاه‌ها در سطح جهان افزایش یافته است.

گلدمن ساکس انتظار دارد که قیمت نفت در دو سال آینده، با ورود موجی از عرضه جدید به بازار، کاهش یابد و تعادل جهانی را به سمت مازاد مداوم سوق دهد. این بانک در یادداشتی که روز دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد تقریبا ۲ میلیون بشکه در روز مازاد عرضه را تا سال ۲۰۲۶ پیش‌بینی می‌کند که ناشی از اجرایی شدن پروژه‌های بزرگ دچار تاخیر  و اقدام اوپک پلاس در احیای تولید است. این بانک اکنون پیش‌بینی می‌کند که میانگین قیمت نفت برنت در سال آینده، ۵۶ دلار و نفت وست تگزاس اینترمدیت، ۵۲ دلار باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha