• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404082818096
  • خبرنگار : 71290

رفع مشکل دانشجویان بورسیه ایرانی در لاتزیو ایتالیا

رفع مشکل دانشجویان بورسیه ایرانی در لاتزیو ایتالیا

سفارت جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا از رفع مشکل تایید مدارک  دانشجویان بورسیه ایرانی در استان لاتزیو این کشور خبر داد. 

به گزارش ایسنا، سفارت کشورمان در رم در اطلاعیه ای اعلام کرد؛ به دنبال درخواست دانشجویان  و همچنین جلسه حضوری نمایندگان  دانشجویان بورسیه شاغل به تحصیل در دانشگاه های رم (به نمایندگی از حدود ۵۰۰ دانشجو)، با «محمد رضا صبوری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در محل سفارت و طرح مشکل عدم تایید مدارک آنان از سوی سازمان بورس ایتالیا در استان لاتزیو ( لاتزیو دیسکو) و متعاقب آن ادارات CAF  در سال جاری تحصیلی ۲۰۲۶-۲۰۲۵، به آگاهی می رساند موارد درخواستی دانشجویان عزیز از طریق انجام مکاتبات و ملاقات ها از مجاری رسمی مختلف ایتالیا از جمله وزارت امور خارجه و همکاریهای بین المللی ایتالیا پیگیری گردید.

لذا بر اساس اعلام دانشجویان، خوشبختانه با همکاری مقامات مربوطه این مشکل مرتفع گردیده و تایید مدارک آنان توسط ادارات مذکور، مجددا همانند روال سابق در حال انجام می‌باشد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha