شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۱۶
دبیرکل مجمع سازمان‌های مردم‌نهاد حامی آزادی قدس: ۱۳آبان بازنگری تاریخ جنایات آمریکا است

دبیرکل مجمع سازمان‌های مردم‌نهاد حامی آزادی قدس: ۱۳آبان بازنگری تاریخ جنایات آمریکا است

دبیرکل مجمع فعالان و سازمان‌های مردم‌نهاد حامی آزادی قدس با اشاره به این‌که جنایت‌های آمریکا تنفری را در جهان ایجاد کرده است، گفت: همین مساله باعث شده 13 آبان مهم‌تر از سال‌های قبل باشد،‌ دنیا زخم خورده آمریکا است، و 13 آبان به نوعی بازنگری تاریخ جنایت‌های آمریکا محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین میثم امرودی در نشست خبری همایش «زنگ بیداری؛ از ایران تا فلسطین» که در محل جمعیت دفاع از ملت فلسطین برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به مراسم ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی که در هفته جاری بزگزار می‌شود گفت: امسال با توجه به موقعیتی که در سطح دنیا ایجاد شده و جنایت بزرگی که نسبت به کودکان، بانوان، سالخوردگان و محرومان و مردم عادی در این منطقه وسیع ما انجام دادند، جنایت‌های هولناکی که در بشریت وجود ندارد لذا تنفری که در جهان ایجاد شده باعث شده ۱۳ آبان مهم‌تر باشد.

وی همچنین با اشاره به عملیات ۷ اکتبر ابراز عقیده کرد، بنده ۷ اکتبر را لیله القدر مقاومت می‌دانم، کشورهای عربی به عادی سازی می‌پرداختند و رسانه‌های صهیونیستی نیز سعی داشتند، جریان منطقه‌ای قومی ـ عربی را اسرائیلی جلوه دهند و امروز همه فهمیدند اقدامات آن‌ها جهان خواری است و پرده از جنایت هایشان برداشته شد.

حجت الاسلام امرودی با اشاره به آماری که سازمان ملل در باره تعداد کشته‌ها و مجروحان در غزه اعلام کرده است، گفت: براساس آخرین آمار ۵۰ هزار نفر کشته و مجروح شده‌اند که از این تعداد ۳۸ هزار نفر بانوان و کودکان شهید هستند. در حال حاضر نیز جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در غزه آواره هستند.

وی با اشاره به جنگی که در دو مرحله علیه کشورمان به راه انداختند، گفت: جنگی که انجام دادند، صرفا جنگ نبود، تجاوز آشکار بی‌خردانه، غیر انسانی و اخلاقی توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی اتفاق افتاد و جمهوری اسلامی ایران و مردم ما دفاع جانانه کردند و خوشبختانه آن ها به هیچکدام از اهداف شان نرسیدند.

دبیرکل مجمع فعالان و سازمان های مردم نهاد حامی آزادی قدس همچنین ضمن بیان اینکه اولین منفور عالم امروز آمریکا است، با اشاره به اقدامات خلاف قانون و عرف آمریکا گفت: کدام منطق بین‌الملل می‌پذیرد رئیس‌جمهور رسمی کشوری را که منتخب مردم آن کشور بدزدند، اتفاقاتی که قبل از آن نیز در مورد مانوئل نوریگا نیز اتفاق افتاد.

وی با اشاره به حملات نظامی آمریکا در دهه‌های اخیر گفت: دنیا زخم خورده آمریکا است، ۱۳ آبان بازنگری تاریخ جنایات آمریکا است. آمریکا در سال ۱۸۹۰ شمار زیادی از سرخ‌پوستان را به قتل رساند و در سال ۱۹۹۰ نیز نزدیک به هزار و ۳۹۰ مورد تجاوز جنسی علیه زنان آنان ثبت شده است.

دبیرکل مجمع فعالان و سازمان‌های مردم نهاد حامی آزادی قدس با اشاره به پرونده جفری آستین نیز اظهار کرد: آیا بشریت می‌تواند جنایات مرتبط با پرونده اپستین را تحمل کند؟

وی همچنین با اشاره به سابقه مداخلات آمریکا در ایران گفت: ملت ایران کودتای ۲۸ مرداد را فراموش نمی‌کند. باید اسناد تاریخی را مرور کرد؛ از کودتای ۲۸ مرداد و کودتای نوژه گرفته تا ماجرای حمله به سفارت آمریکا و تسخیر لانه جاسوسی.

به گزارش ایسنا،‌ هم‌چنین حجت الاسلام و المسلمین سید هاشم حسینی المدنی سرپرست سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر نیز در این نشست با اشاره به این‌که طبق کنوانسیون ژنو باید تمام کشورها در همه جنگ‌ها ملزم به رعایت مفاد این کنوانسیون باشند، اظهار کرد: متاسفانه در همه جنگ‌های اخیر که توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی و رژیم سفاک آمریکا اتفاق افتاد، هیچ کدام از این پروتکل‌ها رعایت نشد و به تمام مبانی حقوقی که حتی توسط آن‌ها تهیه و امضاء شده بود، پشت شد. از جمله این‌که حمله به مراکز آموزشی، مدارس، حمله به کودکان و غیره صورت گرفت که طبق تمام قوانین بین‌المللی محکوم است و هیچ کشوری اجازه ندارد از این خط قرمزها عبور کند اما متاسفانه رژیم جنایتکار اسرائیل از تمام این خط قرمزها چه در غزه و لبنان و چه در ایران عبور کرد. همین طور آمریکا که حامی تمام جنایت‌های اسرائیلی‌ها است و خود به تنهایی یک جنایتکار به تمام معنا است. 

سرپرست سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر همچنین بیان کرد: بیش از یک میلیون عضو داوطلب بعد از جنگ به هلال احمر ملحق شدند، در ایامی که جنگ اتفاق افتاده بود مردم مشتاقانه‌تر تلاش کردند که به جمعیت هلال احمر بپیوندند، تا بتوانند سریع‌تر کمک کنند. 

حسینی المدنی افزود: در جریان جنگ غزه یک فراخوان اعلام کردیم تا اگر کسی تمایل دارد اعزام شود، خوشبختانه با یک فاصله بسیاری کشور ما رتبه اول را دارد و حدود 6 میلیون نفر در سامانه ثبت نام کردند. 

انتهای پیام 

# جهان

آخرین اخبار جهان