• شنبه / ۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404090100426
  • خبرنگار : 71402

دستگیری بولسونارو برای اجرای حکم زندان

دستگیری بولسونارو برای اجرای حکم زندان

رئیس‌جمهور پیشین برزیل امروز -شنبه- برای اجرای حکم زندان خود بازداشت شد. این در حالیست که او پیشتر می‌خواست حکم زندان را به حصر خانگی تغییر دهد.

به گزارش ایسنا، منبعی مطلع به خبرگزاری رویترز گفت که «ژائیر بولسونارو»، رئیس‌جمهور سابق برزیل توسط پلیس فدرال این کشور دستگیر شده است.

به گزارش سی‌ان‌ان برزیل، رئیس جمهور سابق برزیل، صبح امروز توسط پلیس فدرال در خانه‌اش در برازیلیا و بر اساس حکم بازداشت پیشگیرانه صادر شده توسط دادگاه عالی فدرال دستگیر شد.

پیشتر وکلای بولسونارو با استناد به نگرانی‌های مربوط به سلامتی او، از «الکساندر دِ مورائس» قاضی دیوان عالی این کشور درخواست کردند که به موکلشان اجازه دهد حکم ۲۷ سال حبس خود را در حبس خانگی بگذراند.

وکلای بولسونارو گفتند که مشکلات روده‌ای مکرر رئیس جمهور سابق ۷۰ ساله برزیل، وضعیت سلامت او را در حبس به خطر می‌اندازد. به گزارش شبکه خبری الجزیره، رئیس جمهور سابق برزیل در سال ۲۰۱۸ در جریان مبارزات انتخاباتی در ایالت «میناس گرایس» از ناحیه شکم مورد اصابت چاقو قرار گرفته بود.

در ماه سپتامبر، بولسونارو توسط یک هیئت پنج نفره از قضات دیوان عالی برزیل به ۲۷ سال و سه ماه زندان محکوم شد. او به توطئه برای انجام کودتا برای ماندن در قدرت پس از شکست در انتخابات ۲۰۲۲ در مقابل لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، رئیس جمهور چپ‌گرای این کشور محکوم شده است.

بولسونارو پیش از این به دلیل نقض اقدامات احتیاطی در پرونده‌ای جداگانه که در آن ظاهرا از ایالات متحده برای توقف روند دادرسی کیفری علیه خود درخواست مداخله کرده بود، در حصر خانگی به سر می‌برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha