• شنبه / ۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404090100496
  • خبرنگار : 71628

آمریکا و چین در حال احیای روابط نظامی هستند

آمریکا و چین در حال احیای روابط نظامی هستند

نیروی دریایی چین با انتشار بیانیه‌ای از گفت‌وگوهای صریح و سازنده با آمریکا درباره امنیت دریایی خبر داد.

به گزارش ایسنا، نیروی دریایی چین روز شنبه اعلام کرد که ارتش‌های چین و آمریکا این هفته گفت‌وگوهای «صریح و سازنده‌ای» درباره امنیت دریایی داشتند.

خبرگزاری رویترز با انتشار این مطلب نوشت: این دو ابرقدرت پس از چند ماه تنش تجاری به تدریج در حال احیای روابط نظامی با یکدیگر هستند.

نیروی دریایی ارتش خلق چین در پیامی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که جلسات در سطح کاری از ۱۸ تا ۲۰ نوامبر در هاوایی برگزار شد.

مقامات نظامی آمریکا و چین پیش از این در ماه آوریل مذاکراتی انجام دادند که اولین جلسه طرفین در سطح کاری درباره مسائل نظامی از آغاز دور دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ بود.

نیروی دریایی چین در بیانیه‌ای اعلام کرد: دو طرف تبادل نظر صریح و سازنده‌ای داشتند و عمدتا درباره وضعیت فعلی امنیت دریایی و هوایی بین چین و آمریکا تبادل نظر کردند.

چین همچنین در این بیانیه از عملیات «آزادی کشتیرانی» آمریکا انتقاد کرد. این عملیات‌ها اغلب در تنگه تایوان و دریای جنوبی چین- آب‌های بین‌المللی که چین ادعای حاکمیت بر آن‌ها را دارد-انجام می‌شود.

نیروی دریایی چین در بیانیه خود با اشاره به ترددهای دریایی و پروازی نیروهای آمریکا گفت: چین با هرگونه تجاوز و تحریک به شدت مخالف است.

همچنین دو طرف  به منظور کمک به تعامل حرفه‌ای‌تر و ایمن‌تر نیروهای دریایی و هوایی در خط مقدم چین و آمریکا موارد معمول برخوردهای دریایی و هوایی بین دو ارتش را مورد بحث قرار دادند.

«پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا ماه گذشته در دیدار با «دونگ جون» وزیر دفاع چین نگرانی‌هایی درباره فعالیت‌های چین در دریای جنوبی چین و اطراف تایوان مطرح کرد.

چین مدام در حال افزایش استقرار هوایی، دریایی و گارد ساحلی در اطراف تایوان که ادعا می‌کند بخشی از قلمرو چین است. دولت تایوان ادعاهای حاکمیتی چین بر این جزیره را رد می‌کند.

وزارت جنگ آمریکا برای بهبود ارتباط با چین درباره مدرن‌سازی ارتش و موضع منطقه‌ای آن فشار آورده و خواستار شفافیت بیشتر درباره افزایش تسلیحات اتمی و گفت‌وگوهای بیشتر با فرماندهان نظامی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha