• دوشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404090301527
  • خبرنگار : 71263

درخواست اتحادیه کارمندان برای جلوگیری از انحلال دیده بان مصرف‌کنندگان آمریکا

درخواست اتحادیه کارمندان برای جلوگیری از انحلال دیده بان مصرف‌کنندگان آمریکا

یک اتحادیه کارمندان فدرال، روز یکشنبه، از یک قاضی فدرال خواست تا به دولت ترامپ دستور دهد تا به سازمان دیده بان مصرف‌کنندگان ایالات متحده که اعلام کرده نقدینگی‌اش ممکن است تا پایان سال تمام شود، بودجه اختصاص دهد.

به گزارش ایسنا،  وکلای اتحادیه کارمندان خزانه‌داری ملی و سایر شاکیان، در یک دادخواست دادگاهی، ادعای مقامات مبنی بر اینکه آنها نمی‌توانند به طور قانونی بودجه اداره حمایت مالی از مصرف‌کنندگان را تامین کنند، رد کردند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از زمان روی کار آمدن در ژانویه و انتصاب راسل ووت، مدیر بودجه خود، به عنوان سرپرست این سازمان، به دنبال انحلال آن بوده است. در حالی که تلاش ووت برای اخراج اکثر قریب به اتفاق کارمندانش با دعاوی قضایی گره خورده است، او با موفقیت اکثر فعالیت‌های این دیده بان مصرف‌کنندگان را متوقف کرده است.

برخلاف اکثر آژانس‌های فدرال که از اعتبارات کنگره بودجه دریافت می‌کنند، اداره حمایت مالی از مصرف‌کنندگان، بودجه خود را از فدرال رزرو تامین می‌کند که هدفش استقلال بیشتر از نبردهای سیاسی بودجه است.

این دفتر، اوایل ماه جاری به دادگاه اعلام کرد نمی‌تواند از فدرال رزرو پول بیشتری درخواست کند زیرا قانونی که مجوز آن را داده، تصریح کرده است که این وجوه باید از درآمدهای ترکیبی بانک مرکزی تامین شود. در این پرونده استدلال شده است که از آنجایی که فدرال رزرو با ضرر فعالیت می‌کند، هیچ درآمدی در دسترس نیست.

اتحادیه کارمندان فدرال در درخواست روز یکشنبه، اعلام کرد که این تفسیر با متن، هدف یا تاریخچه قانون قابل تطبیق نیست و دولت را به تلاش برای دور زدن حکم قبلی که مانع از حذف کامل اداره حمایت مالی از مصرف‌کنندگان می‌شد، متهم کرد.

بر اساس گزارش رویترز، دیوان عالی آمریکا، سال گذشته، ساختار بودجه این دفتر را مطابق قانون اساسی تشخیص داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha