• یکشنبه / ۹ آذر ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404090905830
  • خبرنگار : 71659

عون خطاب به پاپ: به جهانیان بگویید ما تسلیم نخواهیم شد

عون خطاب به پاپ: به جهانیان بگویید ما تسلیم نخواهیم شد

رئیس‌جمهور لبنان در دیدار با رهبر کاتولیک‌های جهان خطاب به پاپ گفت: به جهانیان بگویید که ما نخواهیم مرد و تسلیم نخواهیم شد.

به گزارش ایسنا، «ژوزف عون» رئیس جمهور لبنان که امروز در کاخ بعبدا میزبان پاپ لئو چهارم رهبر کاتولیک‌های جهان بود، اعلام کرد در صورت سقوط مسیحی و مسلمان در لبنان، معادله وطن و عدالت آن از بین می رود.

عون افزود: اگر لبنان فلج یا دگرگون شود، جایگزین آن گسل‌ها در منطقه و جهان خواهد بود. آینده شرق تنها می‌تواند بر اساس مشارکت، کثرت‌گرایی و احترام متقابل ساخته شود.

رئیس جمهور لبنان در ادامه خطاب به پاپ گفت: به جهانیان بگویید که ما نخواهیم مرد و تسلیم نخواهیم شد.

پاپ لئو چهاردهم نیز خطاب به لبنانی‌ها گفت: شما مردمی هستید که تسلیم نمی‌شوید، بلکه مردمی هستید که در مواجهه با مشکلات استقامت می‌کنید و می‌دانید چگونه دوباره متولد شوید.

پاپ افزود: بدون چشم انداز آینده‌ای که در آن خیر بر شر پیروز شود، هیچ آشتی پایداری وجود نخواهد داشت. صلح تنها می‌تواند در بستری مبتنی بر پیوندهای تاریخی و جغرافیایی رشد کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۰ ۰۲:۰۶

جوزف عون که می گفت من مسئول شیعیان لبنان هستم ، پس چرا صهیونیست های کثیف با حمایت آمریکا شیعیان لبنان رو تند تند شهید می کنند و تو هیچ کاری نمی کنی؟!

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۰ ۲۲:۱۸

امریکا میگه ایران در لبنان نفوذ نداشته باشد تا زود کارشو بسازیم ایران نباید به کشورهای منطقه سلاح صادر کند صادر کننده صلاح فقط ما باید باشیم دست شما درد نکنه شما چرا نفوذ در همه همسایگان ایران میخوای داشته باشی

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۱ ۰۰:۵۰

آره خیر سرت نه که خیلیم تسلیم نشدی اگر مقاومت حزب الله نبود الآن لبنان بی دفاع اسیر اسقاطیل شده بود و شما همچنان قدر ناشناس