• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404091006006
  • خبرنگار : 50673

توقیف لنج حامل ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در کیش

توقیف لنج حامل ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در کیش

ایسنا/هرمزگان فرمانده انتظامی ویژه و دریابانی کیش از توقیف یک فروند لنج صیادی و کشف ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های این جزیره خبر داد.

سرهنگ نبی‌الله قاسمی گفت: مأموران پایگاه دریابانی کیش در اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و سوخت و کنترل نوار مرزی، به یک فروند لنج که در حال عبور از محدوده مرزی بود مظنون شدند که در بازرسی انجام‌شده، ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف و سه خدمه آن دستگیر شدند.

وی خاطرنشان کرد: مبدا و مقصد این لنج جزیره کیش نبوده و سودجویان قصد داشتند با انتقال سوخت به نقطه صفر مرزی و ورود به آب‌های بین‌المللی، این سرمایه ملی را به شناورهای خارجی بفروشند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پلیس هرمزگان در روز دوشنبه ۱۰ آذر، با تأکید بر خسارت‌های جبران‌ناپذیر خروج سرمایه‌های ملی از کشور افزود: مأموران پایگاه دریابانی کیش با اشرافیت کامل بر حوزه استحفاظی و گشت‌زنی مؤثر در مرزهای آبی، با هرگونه قاچاق کالا و سوخت برخورد کرده و طرح‌های پایش مرزی را تشدید می‌کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha