• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404091006603
  • خبرنگار : 71649

معاون امنیتی و انتظامی فرمانداری تهران:

آمار سرقت در تهران بزرگ در ۸ ماهه امسال کاهش ۲۲درصدی داشته است

آمار سرقت در تهران بزرگ در ۸ ماهه امسال کاهش ۲۲درصدی داشته است

معاون امنیتی و انتظامی فرمانداری تهران، با اشاره به کاهش حدود ۲۲درصدی وقوع سرقت در هشت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل در حوزه تهران بزرگ، از اجرای اقدامات پیشگیرانه گسترده خبر داد.

به گزارش ایسنا، مرتضی دشتی معاون امنیتی و انتظامی فرمانداری تهران در چهارمین جلسه کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت شهرستان، با بیان اینکه آمار وقوع سرقت در هشت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲.۴ درصد کاهش یافته است، اظهار داشت: در این مدت اجرای طرح های انتظامی و سلبی از سوی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ شامل دستگیری چند باند سارق حرفه ای، مقابله با اراذل و اوباش و مقابله با مالخران در این کاهش موثر بوده است.

دشتی در این جلسه به تشریح اقدامات انجام شده برای پیشگیری و مقابله با سرقت پرداخت و افزود: اقدامات روزانه گسترده‌ای از جمله پاکسازی نقاط آلوده، بازرسی‌ها و حضور مأموران در اماکن عمومی و همچنین در ایام خاص و تجمعات در سطح تهران و همچنین گشت های انتظامی در محلات انجام می‌شود.

معاون امنیتی فرمانداری تهران دیگر اقدامات کنترلی پلیس را «استفاده از نیروهای یگان امداد در نقاط جرم‌خیز»، «برگزاری جلسات هفتگی برای آموزش آخرین شگردهای مجرمان به مأموران» و «عدم اعطای مرخصی به مجرمان سابقه‌دار» عنوان کرد.

وی همچنین خاطر نشان کرد که مشارکت اطلاعاتی و اجتماعی مردم در همکاری با پلیس، اقدامات خود حفاظتی صنوف با نظرات کارشناسی نیروی انتظامی در جلوگیری از سرقت، کد دار نمودن قطعات خودروها از سوی خودروسازان و ارتقای ضریب امنیت خودرو، آموزش های عمومی بخصوص در مدارس و بطور خاص در فضای مجازی و سایر تدابیر دیگر در کاهش سرقت موثر خواهد بود.

وی همچنین بر لزوم راه‌اندازی و تجهیز هرچه سریع‌تر پروژه‌های «پایش تصویری» در نقاط پرتردد و لکه‌های جمعیتی اطراف تهران مانند شهرهای پیرامونی و روستاها از سوی شهرداری ها و دهیاری ها تأکید کرد.

دشتی در پایان با تأکید بر اجتماعی بودن پدیده سرقت، گفت: «مقابله با سرقت نیازمند عزم جمعی همه دستگاه‌های اجرایی استان و حتی مراکز و اماکن خصوصی است. برخی سرقت‌های اخیر مانند سرقت قطعات تجهیزات عمومی، بیش از آنکه ارزش ریالی بالا داشته باشد، جنبه ایجاد نارضایتی عمومی داشته و قطعا تاثیر روانی خود را بر میزان احساس امنیت در شهر از سوی شهروندان گرامی خواهد گذاشت.

براساس گزارش فرمانداری تهران، در پایان جلسه، بر لزوم اجرای مصوبات جلسات قبلی از جمله تشکیل کارگروه مشترک با صداوسیما برای تولید و پخش کلیپ‌های آموزشی و آگاهی‌بخش به شهروندان در راستای پیشگیری از سرقت تأکید شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha