سلمان امیری در گفتوگو با ایسنا، در خصوص اردوی تیم ملی در شوش، اظهارکرد: اردوی تیم ملی با حضور ۵۰ بوکسور نونهالان زیر نظر سرمربی تیم ملی در حال برگزاری است که ۱۰ بوکسور نیز از استان خوزستان هستند.
او با اشاره به شرایط خوب اردویی در شهر شوش از نظر خوابگاه، سالن و ...، عنوان کرد: تلاش بر این است که بوکسورهای نونهال با انگیزه و در بهترین شرایط خود را برای رویدادهای پیش روی تیم ملی آماده کنند و هیات بوکس خوزستان نیز در این راستا تمام ظرفیت خود را به کار گرفته تا این بوکسورها به عنوان پشتوانه بوکس ایران، در شرایط مناسبی مراحل آماده سازی خود را طی کنند.
سرپرست تیم ملی بوکس نونهالان در ادامه نیز گفت: بوکسورهای نونهال خوزستانی حاضر در این اردو وضعیت خوبی دارند و حضور در این اردو فرصت خوبی برای رشد و پیشرفت آنها است. معتقدم خوزستان پشتوانه خوبی در بوکس دارد.
او با اشاره به تاثیر این میزبانی بر بخش پایه بوکس خوزستان عنوان کرد: این میزبانی تاثیر بسیاری در رشد و گسترش رشته بوکس در استان دارد و به خوزستان کمک خواهد کرد که در بخش پایه شرایط خیلی بهتری را تجربه کند. در مجموع مطمئنا خوزستان در چند سال آینده در ردههای سنی مختلف نفرات خوبی را به بوکس ایران معرفی خواهد کرد.
انتهای پیام


نظرات