۱۴۰۴-۰۹-۲۰ | ۱۴:۴۲
توقیف محموله ۱۰ میلیارد ریالی برنج قاچاق در قم

توقیف محموله ۱۰ میلیارد ریالی برنج قاچاق در قم

جانشین فرمانده انتظامی استان از کشف محموله ۱۰ میلیارد ریالی برنج قاچاق در قم خبر داد.

سرهنگ منوچهر نصیری اظهار کرد: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و اجرای طرح‌های بازرسی و بازدید از انبارها، مأموران پلیس امنیت اقتصادی با هماهنگی مقام قضائی موفق به کشف یک محموله قاچاق شدند.

وی افزود: در جریان این عملیات، مأموران ضمن بازرسی از یکی از انبارهای سطح شهر، محموله برنج هندی و پاکستانی قاچاق به همراه روغن خوراکی و رب کشف و توقیف کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان قم تصریح کرد: ارزش ریالی کالای کشف شده بنا بر نظر کارشناسان، ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است و پرونده این موضوع برای رسیدگی‌های قانونی به مرجع قضائی استان ارسال شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری در روز پنجشنبه ۲۰ آذر،‌ نصیری گفت: شهروندان می‌توانند گزارش خود را از طریق سامانه ۱۱۰ مرکز فوریت‌های پلیسی و یا از طریق سامانه ۱۹۷ دفتر نظارت همگانی اعلام کنند.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای