سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۸:۲۵
منبع: نمایندگی خوزستان
کشف بیش از ۱۱ هزار فشنگ جنگی در هندیجان 

کشف بیش از ۱۱ هزار فشنگ جنگی در هندیجان 

خوزستان (ایسنا) - دادستان عمومی و انقلاب هندیجان از شناسایی و کشف محموله بزرگ مهمات جنگی در این شهرستان خبر داد و گفت: دستگاه قضایی با قاچاقچیان سلاح و مهمات بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین افشار اظهار کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی دقیق توسط دستگاه‌های انتظامی و امنیتی و دستور قضایی، یک محموله شامل ۱۱ هزار و ۲۰۰ عدد فشنگ غیرمجاز کلاشینکف کشف و ضبط شد.

وی افزود: پس از شناسایی محموله و انجام اقدامات قانونی و فنی، مهمات کشف‌شده تحت نظارت مراجع ذی‌صلاح قرار گرفت و پرونده قضایی برای شناسایی عوامل مرتبط و پیگرد قانونی در جریان است.

دادستان عمومی و انقلاب هندیجان با تأکید بر اینکه امنیت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است، تصریح کرد: دستگاه قضایی در کنار مجموعه‌های انتظامی و امنیتی، با جدیت کامل با هرگونه اقدام مخل امنیت عمومی و همچنین عوامل مرتبط با نگهداری، حمل، توزیع و قاچاق غیرمجاز سلاح و مهمات برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت.

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام دادگستری کل خوزستان در روز سه‌شنبه ۱۰ شهریورماه، وی در پایان از مشارکت و هوشیاری شهروندان قدردانی کرد و از عموم مردم خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را در اسرع وقت به مراجع قانونی و انتظامی شهرستان اطلاع‌رسانی کنند. 

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها