• جمعه / ۲۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404092113824
  • خبرنگار : 50160

امام جمعه زنجان: عادی‌سازی فرهنگ پرمصرفی عامل مصرف بی‌رویه انرژی در کشور است

امام جمعه زنجان: عادی‌سازی فرهنگ پرمصرفی عامل مصرف بی‌رویه انرژی در کشور است

ایسنا/زنجان امام جمعه زنجان با اشاره به اینکه مصرف بیش از حد آب، برق و سوخت در کشور، فشار زیادی به زیرساخت‌ها وارد می‌کند و ریشه این مشکل، عادی‌سازی فرهنگ پرمصرفی است که طی سال‌ها در جامعه شکل گرفته است، گفت: استفاده از انرژی باید اصولی، هدفمند و بهینه باشد، چرا که عدم مدیریت صحیح مصرف موجب رشد قاچاق، پراکندگی شهری و افزایش ترافیک می‌شود.

حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی امروز جمعه ۲۱ آذر در خطبه‌های این هفته نمازجمعه زنجان با بیان اینکه منافقان با نفوذ در جامعه همیشه باعث ایجاد اختلال و تضعیف بنیان‌های اجتماعی و سیاسی شده‌اند، اظهار کرد: از صدر انقلاب تاکنون، افراد زیادی که در ابتدا وفادار به نهضت بوده‌اند، به دلیل فشارها، اغواگری‌ها و فریب منافقان، مسیر خود را تغییر داده و به صفوف دشمنان پیوسته‌اند. 

وی با بیان اینکه در زمان پیامبر اکرم(ص) نیز چنین افرادی با اقدامات زیرکانه خود، مانع کمک‌های مالی و حمایت‌های مردمی می‌شدند و تلاش می‌کردند که از طریق نفوذ در جامعه به پیامبر و اطرافیان ایشان ضربه بزنند، افزود: امروز این رفتار، تحریم‌ها علیه ملت ایران است؛ تحریم پدیده‌ای تازه نیست، اما ملت ایران آگاه است که این اقدامات دشمنان هرگز نمی‌تواند اراده و ایمان آنان را تضعیف کند.

امام جمعه زنجان با اشاره به اینکه افرادی که در جبهه کفر قرار دارند، بسیاری از مسائل و واقعیت‌های جامعه ایمانی را درک نمی‌کنند و تصور می‌کنند با تحریم اقتصادی می‌توانند ملت را از مسیر الهی و رشد علمی باز دارند، ادامه داد: آنان از خداوند غافل هستند و نمی‌دانند که هر آنچه در آسمان و زمین است، همه برای خداوند است. نمونه بارز این تفکر نادرست را می‌توان در عملکرد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، مشاهده کرد که معتقد بود با تحریم جبهه حق می‌تواند مانع پیشرفت آن‌ها شود؛ اما واقعیت این است که رفتار آنان شباهت زیادی به رفتار منافقان زمان پیامبر اکرم (ص) دارد.

وی گفت: در کنار این مسائل، اسراف و مصرف بی‌رویه منابع ملی، به‌ویژه انرژی، یکی دیگر از چالش‌های مهم کشور است. مقام معظم رهبری بارها هشدار داده‌اند که اسراف نه تنها یک مسئله اخلاقی، بلکه مستقیماً بر امنیت ملی، انرژی و رفاه نسل‌های آینده تأثیرگذار است. 

او با تأکید بر اینکه مسئله قیمت‌گذاری بنزین و سایر حامل‌های انرژی نیز نشان‌دهنده اهمیت مدیریت صحیح منابع ملی است، عنوان کرد: نفت به‌عنوان سرمایه اصلی کشور، به نرخ جهانی صادر می‌شود و هزینه فرآوری آن کم‌تر از پنج درصد است، اما قیمت‌گذاری غیرواقعی، مصرف بی‌رویه و تداوم رفتارهای نادرست در مصرف انرژی را تشدید کرده است.

حسینی ادامه داد: روزانه حدود ۱۳۰ میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف می‌شود که غیربهینه است و موجب مشکلات ترافیکی، اقتصادی و ... شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha