• شنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404092214515
  • منبع : نمایندگی گیلان

پایش حدود ۱۰۰۰ اثر رسیده به جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در گیلان

پایش حدود ۱۰۰۰ اثر رسیده به جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در گیلان

ایسنا/گیلان سرپرست کانون پرورش فکری گیلان گفت: پایش قصه‌های رسیده در چارچوب بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در رشت آغاز شد.

سجاد ‌کوچک‌نژاد امروز شنبه، ۲۲ آذر با اعلام این خبر گفت: این فرآیند از امروز در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان کلید ‌خورد تا آثار راه‌یافته به مرحله استانی مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرند.

وی از ارسال ۱۸۱۹ اثر به سایت جشنواره به نشانی «https://kanoonfest.ir» خبر داد و گفت: از این میان، ۹۴۸ اثر برای پایش مرحله استانی و شرکت در بخش حضوری به هیئت داوران متشکل از رویا عزیزی، هنگامه ناصحی و کبری نوردوست ارائه شده است.

سرپرست اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان اضافه کرد: فرآیند ارزیابی در روزهای شنبه و یکشنبه، ۲۲ و ۲۳ آذر ۱۴۰۴ انجام می‌گیرد و آثار برگزیده برای راهیابی به مراحل بعدی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی معرفی می‌شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان، مرحله استانی بیست‌وهفتمین جشنواره‌بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان در گیلان با شعار «جهان با قصه کودکان را ببین» از ۲۹ آذر لغایت یکم دی ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha