چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۲۰:۱۴
منبع: نمایندگی لرستان
ضربه پلیس فتای لرستان به شبکه کلاهبرداری اینترنتی/بازداشت ۳ متهم و شناسایی ۱۹ شاکی

فرمانده انتظامی استان خبر داد

ضربه پلیس فتای لرستان به شبکه کلاهبرداری اینترنتی/بازداشت ۳ متهم و شناسایی ۱۹ شاکی

لرستان (ایسنا) - فرمانده انتظامی استان لرستان از شناسایی و دستگیری سه متهم به کلاهبرداری اینترنتی در پوشش کاریابی خبر داد و گفت: اعضای این شبکه با فریب شهروندان در ۱۱ استان کشور، بیش از هفت میلیارد ریال کلاهبرداری کرده‌اند.

محمدرضا هاشمی‌فر اظهار کرد: در پی وصول شکایات متعدد شهروندان در ۱۱ استان کشور مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی با شگرد کاریابی و استخدام، موضوع با هماهنگی دستگاه قضایی به‌صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس فتا با بهره‌گیری از اقدامات تخصصی و اطلاعاتی،موفق به شناسایی سه متهم شده که با هماهنگی قضائی هر سه نفر در دو شهرستان استان لرستان دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان لرستان تصریح کرد: تاکنون ۱۹ نفر از شهروندان در ۱۱ استان کشور به‌عنوان شاکی شناسایی شده‌اند و بررسی‌های انجام‌شده حاکی از آن است که متهمان تا کنون بیش از هفت میلیارد ریال از طریق این شگرد مجرمانه کلاهبرداری کرده‌اند.

وی با هشدار به شهروندان، از افراد جویای کار خواست به آگهی‌های استخدامی نامعتبر در فضای مجازی اعتماد نکنند و پیش از هرگونه پرداخت وجه، از صحت و اعتبار آگهی‌ها و هویت منتشرکنندگان آن اطمینان حاصل کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پلیس لرستان در روز چهارشنبه سیزدهم آبان، هاشمی‌فر خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با جرائم سایبری، می‌توانند موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها