• یکشنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404092315360
  • خبرنگار : 71610

سوریه: عامل حمله تدمر از نیروهای امنیت عمومی بود

سوریه: عامل حمله تدمر از نیروهای امنیت عمومی بود

وزارت کشور سوریه اعلام کرد عامل حمله به یک هیئت نظامی مشترک در شهر تدمر (پالمیرا)، از نیروهای وابسته به امنیت عمومی این کشور بوده که پیش از وقوع حادثه، تصمیم برای کنار گذاشتن او از خدمت در دست بررسی قرار داشته است.

به گزارش ایسنا، «نورالدین البابا» سخنگوی وزارت کشور سوریه روز یکشنبه اعلام کرد فردی که روز شنبه حمله‌ای را علیه یک هیئت نظامی مشترک در مرکز سوریه انجام داد، از عناصر امنیتی وابسته به وزارت کشور بوده و قرار بوده از ساختار امنیتی کنار گذاشته شود.

به گفته البابا، این فرد بیش از ۱۰ ماه به‌عنوان عضو امنیت عمومی فعالیت داشته و پیش از انتقال به شهر تدمر، در چند شهر دیگر نیز با این دستگاه همکاری کرده بود.

وی افزود که پس از وقوع این حمله، بیش از ۱۱ نفر از نیروهای امنیت عمومی بازداشت و برای بررسی فوری ابعاد حادثه و مشخص شدن هرگونه قصور یا احتمال هماهنگی داخلی، به مراجع تحقیق معرفی شده‌اند.

سخنگوی وزارت کشور سوریه همچنین تصریح کرد که در دهم ماه جاری میلادی، یک ارزیابی امنیتی درباره عامل حمله صادر شده بود که در آن احتمال گرایش او به افکار تکفیری یا افراطی مطرح شده و قرار بود تصمیم نهایی درباره وضعیت خدمتی‌اش روز یکشنبه اتخاذ شود.

البابا با اشاره به ساختار نیروهای امنیتی در منطقه صحرای سوریه، گفت: فرماندهی امنیت داخلی این منطقه بیش از پنج هزار نیرو در اختیار دارد و این نیروها به‌صورت هفتگی تحت ارزیابی امنیتی قرار می‌گیرند و در صورت لزوم، اقدامات سازمانی و حفاظتی لازم درباره آنها اعمال می‌شود.

او تأکید کرد که عامل حمله هیچ‌گونه مسئولیت یا جایگاه فرماندهی در این دستگاه نداشته است.

در همین حال، ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد عامل این حمله کشته شده و سه نظامی دیگر نیز زخمی شده‌اند.

سنتکام افزود که این هیئت نظامی در چارچوب مأموریتی برای حمایت از عملیات جاری علیه گروه تروریستی داعش در شهر تدمر حضور داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha