• یکشنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404092315414
  • خبرنگار : 50649

آغاز اجرای پویش «صبح با نشاط» در ۲۰۰۰ مدرسه فارس

آغاز اجرای پویش «صبح با نشاط» در ۲۰۰۰ مدرسه فارس
عکس تزئینی است

ایسنا/فارس مدیرکل آموزش و پرورش فارس از آغاز اجرای پویش «صبح با نشاط» در ۲۰۰۰ مدرسه استان با هدف افزایش شادابی و تحرک دانش‌آموزان خبر داد و گفت: این برنامه با محوریت شروع روز تحصیلی با فعالیت‌های ورزشی اجرا شده و در فصل زمستان نیز ادامه خواهد داشت.

محسن کلاری امروز یکشنبه ۲۳ آذر در یکصد و هشتاد و دومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان فارس با اشاره به توسعه دامنه اجرای این طرح اظهار کرد: پیش‌بینی شده است تا در ماه‌های سرد سال، شمار مدارس مجری پویش «صبح با نشاط» به بیش از پنج هزار واحد آموزشی در سطح استان افزایش یابد.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی آموزش و پرورش فارس، از آغاز توزیع کتاب «از ایرانمان دفاع می‌کنیم» در مدارس استان خبر داد و افزود: این کتاب با هدف تبیین ابعاد مختلف دفاع مقدس ۱۲ روزه تدوین شده و فرآیند توزیع آن در مدارس از حدود دو هفته گذشته آغاز شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس همچنین با بیان اینکه ارتقای کیفیت آموزش در کلاس‌های درس در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: چهار برنامه محوری شامل «شروع خوب»، ساماندهی و چینش کلاس‌ها، به‌کارگیری روش‌های فعال تدریس، ایجاد محیط‌های متنوع یادگیری و همچنین اصلاح شیوه‌های ارزشیابی در حال اجراست.

کلاری با اشاره به پیگیری طرح «تربیت هوشمند» در مدارس استان تصریح کرد: در قالب این طرح، ساحت‌های شش‌گانه تربیتی مورد ارزیابی قرار گرفته و نتایج این سنجش‌ها به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های حوزه رفاهی مدارس اشاره کرد و گفت: تلاش می‌شود تا پایان دی‌ماه، سامانه ثبت سفارش بوفه‌های مدارس راه‌اندازی شود تا دانش‌آموزان بتوانند اقلام مورد نیاز خود را به‌صورت اینترنتی ثبت و دریافت کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس در پایان با اشاره به وضعیت پروژه‌های عمرانی و تجهیز مدارس استان بیان کرد: تعدادی از پروژه‌های آموزشی نیمه‌تمام نیازمند تأمین اعتبار برای تکمیل هستند و در برخی مدارس نیز کمبودهایی در حوزه تجهیزات، از جمله صندلی دانش‌آموزی، وجود دارد که تأمین بودجه برای رفع این مشکلات در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha