• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404092416126
  • خبرنگار : 50187

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان خبر داد

کسب ۶ مدال رشته پاراشنای مسابقات پاراآسیایی توسط دانش آموز کرمانی

کسب ۶ مدال رشته پاراشنای مسابقات پاراآسیایی توسط دانش آموز کرمانی

ایسنا/کرمان مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از کسب ۶ مدال رنگارنگ پنجمین دوره مسابقات پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ در رشته پاراشنا توسط دانش آموز با نیازهای ویژه کرمانی «ابوالفضل ملک‌اولادی» خبر داد.

محمدرضا فرحبخش دوشنبه ۲۴ آذر در حاشیه مراسم استقبال از این ورزشکار قهرمان اظهار کرد: ابوالفضل ملک اولادی دانش‌آموز با نیازهای ویژه کرمانی، در پنجمین دوره مسابقات پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ که به میزبانی کشور امارات متحده عربی برگزار شد، ۶ مدال ارزشمند این رقابت‌ها در رشته پاراشنا را کسب کرد.

وی افزود: این بازی‌ها ۱۶ تا ۲۳ آذر ۱۴۰۴ در کشور امارات متحده عربی  برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مراسم استقبال از ابوالفضل ملک اولادی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کرمان، رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان، رئیس هیئت ورزش‌های جانبازان و توانیابان و جمعی از ورزشکاران، مسئولان استان و خانواده‌های ورزشکاران در فرودگاه کرمان برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha