• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404092617790
  • خبرنگار : 71533

حاشیه جلسه دولت

جبلی: شبکه نمایش خانگی به ابزار جلوگیری از تخلف نیاز دارد

جبلی: شبکه نمایش خانگی به ابزار جلوگیری از تخلف نیاز دارد

رئیس سازمان صداوسیما طرح مجلس برای رسیدگی به تخلفات حوزه صوت و تصویر فراگیر را تلاشی برای طراحی ابزار جلوگیری از تخلفات دانست و گفت: این بخش حلقه مفقوده چرخه تنظیم‌گری است که کمیسیون فرهنگی مجلس در حال بررسی طراحی آن است.

به گزارش ایسنا، پیمان جبلی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره طرح مجلس برای شبکه نمایش خانگی، اظهار کرد: این گزاره که طرح مجلس به صداوسیما امکان یا انحصار تنظیم‌گری در حوزه نمایش خانگی می‌دهد، درست نیست چون در سال ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی تنظیم‌گری حوزه نمایش خانگی را به صداوسیما سپرده است.

وی افزود: طرحی که الان در کمیسیون فرهنگی مجلس بررسی می‌شود، آیین‌نامه رسیدگی به تخلفات است. اگر تخلفی رخ دهد باید ابزاری برای جلوگیری از تخلف وجود داشته باشد که اکنون حلقه مفقوده چرخه تنظیم‌گری است.

رئیس سازمان صداوسیما در پاسخ به پرسشی درباره سیاست‌های این سازمان در قبال شبکه نمایش خانگی، گفت: بیش از ۵۰۰ مجوز سکوی فراگیر صادر کردیم و همکاری بسیار خوبی بین ما، تهیه‌کنندگان و سکوها برپاست‌. اگر بین ده‌ها و صدها تعامل، یک یا چند مورد تخلف رخ دهد باید سازوکار بررسی تخلف وجود داشته باشد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha