• سه‌شنبه / ۹ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404100905541
  • خبرنگار : 50673

فرماندار خبر داد

ذخیره ۱۹۵ میلیون مترمکعب آب سیلاب در سد استقلال میناب

ذخیره ۱۹۵ میلیون مترمکعب آب سیلاب در سد استقلال میناب

ایسنا/هرمزگان معاون استاندار هرمزگان و فرماندار ویژه شهرستان میناب از ذخیره‌سازی ۱۹۵ میلیون مترمکعب آب ناشی از بارندگی‌ها و سیلاب‌های اخیر در سد استقلال این شهرستان خبر داد و گفت: بارندگی‌های اخیر در کنار برکات، خساراتی نیز در برخی مناطق به دنبال داشته است.

محمد رادمهر با اشاره به ثبت ۵۲ میلی‌متر بارندگی در میناب طی روز گذشته، اظهار کرد: حجم قابل توجهی از رواناب‌ها وارد سد استقلال شده که نقش مهمی در تقویت ذخایر آبی شهرستان دارد.

وی با اشاره به خسارات ناشی از این بارش‌ها افزود: در روستای گوسمند به دلیل طغیان رودخانه و قطع راه ارتباطی، برق روستا دچار قطعی شد که با فروکش کردن آب و بازگشایی مسیر، وصل برق در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار ویژه میناب و رئیس ستاد بحران شهرستان، از مسدود شدن راه‌های ارتباطی هفت روستا خبر داد و تصریح کرد: با تلاش نیروهای راهداری، عملیات بازگشایی مسیرها در حال انجام است و بخش زیادی از مشکلات در حال رفع است.  

رادمهر همچنین از قطعی آب پنج روستا خبر داد و بیان کرد: اقدامات لازم برای رفع این قطعی‌ها آغاز شده و طی ساعات آینده مشکل برطرف خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان میناب در روز سه شنبه نهم دی، او  در پایان با اشاره به آبگرفتگی ۹۰ واحد مسکونی در سطح شهرستان میناب گفت: نیروهای امدادی جمعیت هلال‌احمر، دستگاه‌های خدمات‌رسان و گروه‌های جهادی در محل‌های آسیب‌دیده حضور دارند و عملیات تخلیه آب و پاکسازی منازل در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha