• شنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404101308075
  • خبرنگار : 71933

ابراز همبستگی لاوروف با کاراکاس در رایزنی تلفنی با معاون مادورو

ابراز همبستگی لاوروف با کاراکاس در رایزنی تلفنی با معاون مادورو

وزارت خارجه روسیه از تماس تلفنی «سرگی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه با «دلسی رودریگز»، معاون رئیس جمهور ونزوئلا خبر داد.

به گزارش ایسنا، لاوروف در این تماس همبستگی قوی روسیه با ملت ونزوئلا در مقابله با تجاوز آمریکا را ابراز داشت.

وزیر خارجه روسیه و معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا بر لزوم جلوگیری از تشدید تنش و ایجاد راه‌حل از طریق گفت‌وگو تاکید کردند.

لاوروف تاکید کرد که روسیه به حمایت از دولت ونزوئلا و روند آن با هدف حفظ منافع ملی و حاکمیت مشور ادامه خواهد داد.

پیش از این «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا و همسرش بازداشت و به خارج از کشور منتقل شدند.

وزارت خارجه روسیه نیز ضمن محکوم کردن هرگونه مداخله نظامی در ونزوئلا، بر لزوم جلوگیری از تشدید تنش و تلاش برای حل بحران از طریق گفت‌وگو تاکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha