• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404101408262
  • خبرنگار : 71129

نگرانی از زوال عقل ترامپ شدت گرفته است

نگرانی از زوال عقل ترامپ شدت گرفته است

عادت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به لاف زدن در مورد موفقیت در آزمون‌های شناختی متعدد، ممکن است بدترین ترس‌ها و نگرانی‌ها درباره وضعیت سلامتی‌اش را تایید کرده باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر «وین گوپتا» تحلیلگر پزشکی جدیدترین لاف ترامپ رئیس جمهور ۷۹ ساله آمریکا که دوباره از کسب نمره صد در صدی در سومین آزمون شناختی ابراز خوشحالی کرد را مورد بحث قرار داد.

به نوشته دیلی بیست، این اظهارنظر از سوی این تحلیلگر پزشکی در حالی مطرح شده که دونالد ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «پزشکان کاخ سفید همین الان گزارش دادند که من در سلامت کامل هستم و برای سومین بار متوالی در آزمون شناختی‌ام کاملا موفق شدم یعنی ۱۰۰ در ۱۰۰ سوالات پرسیده شده درست پاسخ دادم، چیزی که هیچ رئیس جمهور یا معاون رئیس جمهور قبلی حاضر به انجام آن نبود. درضمن، من قویا معتقدم که هر کسی که برای ریاست جمهوری یا معاون رئیس جمهور کاندیدا می‌شود، باید به طور اجباری مجبور به انجام یک آزمون شناختی قوی، معنادار و اثبات شده شود. کشور بزرگ ما را نمی‌توان توسط افراد احمق یا بی‌کفایت اداره کرد.»

دکتر گوپتا گفت: «این آن انعطاف‌پذیری‌ای نیست که ترامپ فکر می‌کند. شما این کار را یک روز در میان انجام نمی‌دهید و از آن به عنوان مدرکی دال بر اینکه از نظر شناختی در آنجا هستید، استفاده نمی‌کنید.»

وی افزود: «کسانی که تمایل دارند آزمون‌های مونترال، ابزار ارزیابی شناختی یا MOCA را با آن سطح از تکرار انجام دهند، معمولا نگران وجود زوال عقل در مراحل اولیه یا اختلال شناختی هستند، بنابراین ممکن است خودشان را در معرض چیزی قرار دهند که نمی‌خواهند خودشان را در معرض آن قرار دهند.»

ترامپ در دوره دوم ریاست جمهوری خود با گمانه زنی‌های فزاینده‌ای پیرامون سلامت شناختی‌اش روبه‌رو بوده است، به طوری که چندین متخصص پزشکی و همچنین یکی از بستگانش اظهار داشتند که زوال عقل او به وضوح آشکار است.

دکتر «جان گارتنر» روانشناس پیشتر به دیلی بیست گفته بود انجام چندین باره ارزیابی‌های شناختی مشابه بیانگر این است که پزشکان ترامپ در حال ارزیابی زوال عقل نیستند بلکه دارند آن را رصد می‌کنند.

گارتنر خاطرنشان کرد: «شاید بتوان یکبار، فقط با توجه به سن و به عنوان بخشی از معاینه فیزیکی، شرکت در چنین آزمونی را توجیه کرد. اگر سه بار چنین آزمونی انجام شود، یعنی زوال عقل را ارزیابی نمی‌کنید. یعنی دارید زوال عقل را زیر نظر می‌گیرید.»

این روانشناس پیش از این به رفتارهای دمدمی مزاج و فزاینده رئیس جمهور به عنوان مدرکی دال بر زوال شناختی او اشاره کرده و در نوامبر گذشته به دیلی بیست گفت: «وقتی افراد به زوال عقل مبتلا می‌شوند، به بدترین نسخه از خودشان تبدیل می‌شوند. هر گونه مشکل یا مساله شخصیتی افراد مبتلا به زوال عقل که داشته باشند، شروع به بدتر شدن می‌کند و آنها حتی به نسخه‌های خام‌تر، آشفته‌تر، پرخاشگرتر و گیج‌تر از آن اختلال شخصیت تبدیل می‌شوند.»

این اظهارنظر در حالی مطرح شده که ترامپ همچنین مرتبا با کبودی روی دست خود دیده شده است؛ مساله‌ای که کاخ سفید آن را به دست دادن‌های مکرر و تجویز روزانه آسپرین نسبت می‌دهد. وی همچنین با تورم مچ پاها که احتمالا نتیجه‌ تشخیص نارسایی مزمن وریدی اوست روبه‌روست که هر دو به نگرانی‌ها در مورد تناسب اندام او برای تصدی این سمت افزوده است. درضمن، تمایل ترامپ به چرت زدن در جلسات رسمی نیز بر نگرانی‌ها افزوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha