• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404101609726
  • خبرنگار : 71588

بن گویر: مروان البرغوثی باید اعدام شود

بن گویر: مروان البرغوثی باید اعدام شود

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی تند، خواستار اعدام «مروان البرغوثی»، اسیر فلسطینی شد که از سال ۲۰۰۲ در زندان‌های رژیم صهیونیستی به سر می‌برد؛ این درخواست در واکنش به نقش البرغوثی در انتفاضه الاقصی بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ مطرح شده است.

به گزارش ایسنا، «ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در جریان نشست فراکسیون حزب «عوتسما یهودیت» در کنست (پارلمان این رژیم)، در پاسخ به سؤالی درباره طوماری که خواهان آزادی مروان البرغوثی است، گفت: «مروان البرغوثی باید اعدام شود.»

بر اساس نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای «القدس العربی»، بن گویر در ادامه سخنانش البرغوثی را «قاتل و تروریست» خواند.

«مروان البرغوثی» عضو کمیته مرکزی جنبش فتح یکی از برجسته‌ترین چهره‌های فلسطینی که از محبوبیت مردمی بالایی برخوردار است، از ۲۳ سال قبل که توسط نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی بازداشت شد و پنج بار به حبس ابد محکوم شد، در زندان‌های رژیم صهیونیستی به سر می‌برد.

بن گویر همچنین ادعا کرد: «اسرائیل باید چیزی را از ایالات متحده یاد بگیرد: مجازات اعدام برای "تروریست‌ها". این چیزی است که لازم است.»

او همچنین تصریح کرد که البرغوثی در زندان‌های رژیم صهیونیستی در شرایطی بدتر از رئیس‌جمهور ونزوئلا به سر می‌برد.

این اظهارات در واکنش به طوماری مطرح شد که «آلون لیئیل»، دیپلمات سابق رژیم صهیونیستی و استاد دانشگاه رایخمان، ارائه کرده و در آن از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا خواسته بود تا برای آزادی مروان البرغوثی اقدام کند. طرحی در کنست برای اعمال مجازات اعدام برای محکومان به «حملات تروریستی» در حال بررسی است که با حمایت «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مواجه شده است.

طبق نظرسنجی انجام شده در اکتبر گذشته توسط مرکز تحقیقات سیاسی و نظرسنجی فلسطین، مستقر در رام‌الله، اگر امروز انتخابات برای رهبری تشکیلات خودگردان فلسطین برگزار شود، البرغوثی با «اختلاف زیادی» پیروز خواهد شد. محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، نیز در ۲۳ دسامبر گذشته تأکید کرد که آزادی البرغوثی همواره در رأس اولویت‌های شخصی و سیاسی او بوده است.

نام البرغوثی بارها در مذاکرات مربوط به تبادل اسرا مطرح شده، اما دولت‌های متوالی رژیم صهیونیستی با آزادی او مخالفت کرده‌اند، زیرا نگران هستند که این اقدام احتمال دارد به «شعله‌ور شدن مجدد خشونت‌ها» منجر شود.

آلون لیئیل که بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۱ مدیر کل وزارت خارجه رژیم صهیونیستی بود، در ۲۲ دسامبر گذشته از اعضای آکادمیک رژیم صهیونیستی خواست تا نامه‌ای را به دونالد ترامپ برای درخواست آزادی البرغوثی امضا کنند. وی اظهار داشت که این نامه به اشتباه میان دانشجویان دانشگاه رایخمان توزیع شد.

در این نامه آمده است که آزادی البرغوثی ممکن است به از سرگیری «تلاش‌ها برای برقراری صلح» میان رژیم صهیونیستی و فلسطینیان کمک کند. البرغوثی به عنوان «برجسته‌ترین رهبر فلسطینی در نسل خود» توصیف شده که قادر به اتحاد فلسطینیان در کرانه باختری و نوار غزه است.

حدود ۲۰۰ شخصیت فرهنگی و ادبی از سراسر جهان، از جمله «آنجلا دیویس»، فعال آمریکایی، آی وی‌وی، هنرمند چینی، «مارگارت آتوود»، نویسنده کانادایی و بازیگرانی مانند «بندیکت کامبربچ»، «سینتیا نیکسون»، «مارک رافالو» و «ایان مک‌کالن»، در اوایل ماه گذشته این نامه را در چارچوب یک ابتکار بین‌المللی برای آزادی البرغوثی امضا کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha