• چهارشنبه / ۱۷ دی ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404101711063
  • خبرنگار : 50649

گزارش میدانی ایسنا از وضعیت امروز بازار شیراز

گزارش میدانی ایسنا از وضعیت امروز بازار شیراز

ایسنا/فارس بخش‌هایی از بازار شیراز امروز چهارشنبه تعطیل بود.

بازار وکیل (بازار روح‌الله) و بازارهای فرعی اعم از بازار مسگرها، بازار حاجی، بازارچه فیل، سرای مشیر و ...، بازار روز شامل سه راه احمدی و طالقانی، خیابان شاهزاده قاسم، چهار راه سینما سعدی و خیابان‌ قصردشت در این مسیر، بازار زرگرها، بازار کیف و کفش واقع در چهارراه خیرات و... از جمله بازارهایی بودند که امروز در اعتراض به آنچه که از سوی اصناف وضعیت بی ثبات اقتصادی خوانده شد، تعطیل بودند.

در این میان بازار بزرگ پروتئین، برخی از مجتمع‌های تجاری و بیشتر مغازه‌های فروش اقلام خوراکی فعال بودند.

هم‌چنین در بلوار معالی‌آباد اکثر مغازه‌ها باز بودند. در فرهنگ‌شهر و معالی‌آباد، چمران، بلوار جمهوری، میدان ارم (پردیس دانشگاه) خیابان لطفعلی خان زند، بلوار پاسداران، بلوار امیر کبیر در ساعات ظهر و بعدازظهر تردد روان و برقرار بود و مشکلی در این مناطق وجود نداشت.

هم‌زمان صبح امروز نشستی با حضور اصناف مختلف و معاون اقتصادی استاندار فارس در اتاق اصناف مرکز فارس برگزار شد که در آن اصناف به بیان مشکلات خود پرداختند.

قاضی‌پور، عضو شورای بازار نو شیراز در این نشست تأکید کرد که بازاریان همیشه نسبت به انقلاب وفادار بوده‌اند و هیچگاه‌ در این عرصه کم نگذاشته‌اند کما اینکه انقلاب هم از دل بازار و اصناف برخاست اما امروز نیاز داریم به مسئولان دسترسی داشته باشیم تا بتوانیم مشکلات خود را به آنان بیان کنیم و لازم است که مسئولان در هنگام تصمیم‌گیری‌ها برای اصناف از خود اصناف استفاده کنند.

بحرپیما، رئیس اتحادیه لوازم یدکی خودرو و همچنین اعضای اتحادیه صنف موبایل‌فروشان نیز بر ضرورت تأمین امنیت مغازه‌های صنف خود در این وضعیت تأکید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۷ ۲۳:۱۳

فکر نکنم رسیدگی بشه

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۷ ۲۳:۱۶

گرانی کمر مردم را شکست خداوند از جانشان نگذرد

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۹ ۱۶:۴۷

وای!!

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۰ ۰۰:۴۰

اقای پزشکیان مملکت را با اینجا رسوند روح ایت الله رییسی شاد

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۰ ۱۳:۵۷

وقتی فساد در ارکان اقتصاد و جامعه رسوخ کرده، روابط بین الملل ، تولید ، سرانه درآمد ، و و و و... انتظاری بهتر از این دارید ... از خدا می‌خوام ریشه دزد هایی که مملکت رو به این روز رسوندن خشک کنه... مردم بیچاره چه گناهی کردن...