• شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404102011837
  • خبرنگار : 71460

آقای خاص همچنان روی دور ناکامی

آقای خاص همچنان روی دور ناکامی

ژوزه مورینیو ناکامی دیگری را تجربه کرد. تیمش از رسیدن به فینال لیگ‌کاپ پرتغال بازماند.

به گزارش ایسنا، ژوزه مورینیو که در فنرباغچه دوران موفقی نداشت و نتوانست با این تیم عنوانی را به دست بیاورد، برای احیای اعتبارش راهی بنفیکا شد.

پورتو با هدایت مورینیو میان سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۴ دو بار قهرمان لیگ، جام حذفی و سوپرجام پرتغال و همچنین جام یوفا و لیگ قهرمانان اروپا شد ولی به نظر می‌رسد مورینیو نمی‌تواند دوران درخشانش در پورتو را این بار در تیم رقیب یعنی بنفیکا تکرار کند.

شاگردان مورینیو در شرایطی که فرصت داشتند در لیگ‌کاپ پرتغال به دیدار نهایی برسند برابر براگا سه بر یک شکست خوردند و مثل اسپورتینگ از دور رقابت‌ها کنار رفتند تا ناکامی دیگری برای مورینیو رقم بخورد.

با توجه به اینکه بنفیکا شانس چندانی برای قهرمانی در لیگ پرتغال ندارد، جام حذفی تنها امید مورینیو و هواداران بنفیکا برای کسب جام است؛ جایی که قرمزپوشان باید چهارشنبه به مصاف پورتو بروند.

جدول لیگ پرتغال

۱- پورتو ۴۹ امتیاز

۲- اسپورتینگ لیسبون ۴۲ امتیاز

۳- بنفیکا لیسبون ۳۹ امتیاز

ژوزه مورینیو با قراردادی دوساله و حقوق تقریبی سه میلیون یورو در سال اول هدایت بنفیکا را بر عهده گرفت. آقای خاص بعد از بیست‌ویک سال به لیگ پرتغال برگشت تا هدایت بنفیکا را بر عهده بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha