• یکشنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۸:۲۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404102112432
  • خبرنگار : 50604

بیانیه شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های گلستان در محکومیت اغتشاشات اخیر

بیانیه شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های گلستان در محکومیت اغتشاشات اخیر

ایسنا/گلستان شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های استان گلستان در محکومیت اغتشاشات اخیر در کشور بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها در روز یکشنبه ۲۱ دی، در بخشی از این بیانیه آمده است:

«ایران اسلامی در طول تاریخ با پشتوانه مبانی اصیل دینی و انقلابی و وحدت و انسجام ملی توانسته است از فراز و نشیب‌های متعددی عبور کرده و با حفظ استقلال، در مسیر پیشرفت و توسعه حرکتی شتابان داشته باشد و این ایران قوی به‌عنوان خاری در چشمان استکبار جهانی و نظام سلطه قرار گرفته‌اند.

شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های استان گلستان ضمن محکومیت مجدد اغتشاشات اخیر در کشور و اعلام حمایت از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و حمایت و درخواست از دولت محترم در جهت پیگیری مطالبات به‌حق مردم در بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی، از همه جامعه دانشگاهیان فرهیخته استان گلستان جهت حضور پرشور مسئولانه در تجمع مردمی محکومیت اغتشاشات اخیر و حمایت از امنیت و آرامش ایران اسلامی دعوت به عمل می‌آورد.

زمان تجمع همزمان با سراسر کشور، دوشنبه ۲۲ ‌ماه ساعت ۱۴ در میدان وحدت شهر گرگان خواهد بود.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha