• دوشنبه / ۲۲ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404102212557
  • خبرنگار : 71516

شرق حلب همچنان ملتهب است

شرق حلب همچنان ملتهب است

ارتش سوریه در ادامه تنش‌آفرینی با نیروهای کرد سوریه ادعا کرد نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) گروه‌های مسلح و تجهیزاتی را وارد جبهه دیرحافر در شرق حلب کرد؛ ادعایی که قسد آن را رد کرد.

به گزارش ایسنا، در سایه ادامه تحولات حلب سوریه و درگیری‌ها میان نیروهای دموکراتیک سوریه(قسد) و نیروهای وزارت دفاع دولت دمشق، خبرگزاری سانا به نقل از هیئت عملیات ارتش سوریه اعلام کرد قسد گروه‌های مسلح و تجهیزاتی را وارد جبهه دیر حافر در شرق حلب کرد.

وزارت دفاع سوریه می‌گوید: تجهیزات کشف شده شامل مین‌ها، بمب‌ها، راکت‌ها، خمپاره‌ها و دیگر تجهیزات است.

به گفته وزارت دفاع سوریه، ارتش سوریه در پی انتشار گزارش‌هایی از استقرار نیروهای قسد به همراه تجهیزات به دیر حافر، با تمام تجهیزات در شرق حلب مستقر شده‌اند.

به گفته این وزارتخانه،‌ ارتش سوریه استقرار و آماده‌باش نیروها را آغاز کرده است.

این در حالی است که قسد هرگونه تحرک در شرق حلب را رد کرد و افزود: این تجمعات برای استقبال از بازگشتگان از الشیخ مقصود و الاشرفیه در حلب بودو

سانا به نقل از مدیریت بهداشت حلب نیز اعلام کرد آمار قربانیان حملات نیروهای دموکراتیک سوریه(قسد) از سه شنبه به ۲۴ کشته و ۱۲۹ زخمی رسید.

وزارت کشور سوریه نیز اعلا کرد انباری از تسلیحات گسترده در الشیخ مقصود حلب کشف شده که شامل تعداد متنوعی از سلاح‌هاست.

در عین حال استاندار حلب گفت: نیروهای قسد به ۱۹ محله در حلب حمله کردند.

وی افزود: بازگشت آوارگان در جبهه الاشرفیه به منازلشان رو به پایان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha