• یکشنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404102112188
  • خبرنگار : 71588

تام باراک در سوریه: درگیری‌های حلب توافق مارس ۲۰۲۵ را تهدید می‌کند

تام باراک در سوریه: درگیری‌های حلب توافق مارس ۲۰۲۵ را تهدید می‌کند

منابع خبری از دیدار و رایزنی فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه با رئیس دولت موقت این کشور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، «توماس باراک» فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه با «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی»، سرکرده تحریرالشام و رئیس موقت سوریه و وزیر خارجه این کشور دیدار کرد.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، دو طرف در جریان این دیدار در خصوص روند تاریخی سوریه و آخرین تحولات این کشور به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

باراک در جریان این دیدار تصریح کرد که واشنگتن از تحول تاریخی سوریه حمایت می‌کند.

وی تمام طرف‌ها را برای حفظ نهایت خویشتن‌داری و توقف درگیری‌ها دعوت کرد.

باراک افزود: وزارت خارجه آمریکا آماده هموار کردن زمینه مذاکرات بین دولت دمشق و نیروهای قسد جهت ادغام گسترده به منظور احترام به حاکمیت ملی سوریه است.

این فرستاده آمریکا مدعی شد: دولت سوریه بار دیگر بر تعهدات خود به توافق مارس ۲۰۲۵ با نیروهای قسد تاکید کرد.

وی اظهار داشت: به نظر تحولات اخیر در حلب بندهای توافق امضا شده بین دولت سوریه و قسد را تهدید می‌کند که باعث نگرانی گسترده است. هدف دولت سوریه دستیبابی به صلح با خود و همسایگانش و برخورداری از استفاده از فرصت‌هاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha