• دوشنبه / ۲۲ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404102212565
  • خبرنگار : 71415

وزیر خارجه کوبا: تسلیم باج‌خواهی آمریکا نخواهیم شد

وزیر خارجه کوبا: تسلیم باج‌خواهی آمریکا نخواهیم شد

وزیر امور خارجه کوبا در پاسخ به خط و نشان کشیدن‌های دونالد ترامپ تاکید کرد کشورش هرگز تن به باج‌خواهی آمریکا نخواهد داد.

به گزارش ایسنا، «برونو رودریگز»، وزیر امور خارجه کوبا پس از آنکه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به دنبال تجاوز نظامی به ونزوئلا علیه هاوانا و چند کشور دیگر حوزه آمریکای لاتین خط و نشان کشید گفت کوبا تسلیم باج‌خواهی آمریکا نمی‌شود.

وزیر امور خارجه کوبا خاطر نشان کرد: «آمریکا مثل مجرمان رفتار کرده و صلح جهانی را تهدید می‌کند.»

این اظهارات رودریگز پس از آن مطرح شدند که ترامپ اخیرا به مسئولان کوبا هشدار داد که دیگر قرار نیست هیچ نفت یا حمایت مالی را دریافت کنند.

واشنگتن پس از حمله به ونزوئلا و ربودن «نیکولاس مادورو»، رئیس جمهور این کشور از برنامه‌ریزی خود برای تصرف بخش نفت ونزوئلا خبر داد.

ترامپ در ادامه تهدیدش علیه کوبا، از هاوانا خواست تا وارد توافقی با واشنگتن شود، پیش از آنکه به گفته او، «زمان از دست برود».

وی اظهار کرد که مرحله آتی شاهد تشدید موضع آمریکا در قبال کوبا خواهد بود.

ترامپ اظهار کرد که کوبا طی سال‌های مدید با مقادیر زیادی از نفت و اموالی که از ونزوئلا می‌آمد، زندگی می‌کرد. همچنین ترامپ ادعا کرد این امر در ازای این بود که کوبا خدمات امنیتی به روسای جمهور ونزوئلا ارائه می‌داد. وی تاکید کرد که این وضعیت ادامه نخواهد یافت.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین پس از تهاجم به ونزوئلا مدعی شده بود کوبا آماده سقوط است. وی ادعا کرده بود که شاید حتی به اقدام علیه این کشور نیازی نباشد؛ چراکه کوبا خود سقوط خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha