به گزارش ایسنا، محمد نبی درباره حضور جامعه ورزش در راهپیمایی ۲۲ دی اظهار کرد: جامعه ورزش به ویژه فوتبال در این گونه مراسمها همیشه پیش قدم بودند و هستند، وظیفه همه ماست که با حضور در چنین مراسمهایی مشت محکمی به دهان استکبار بزنیم.
وی درباره تیم ملی فوتبال گفت: با صحبتی که با سرمربی تیم ملی فوتبال انجام دادیم در اسفند تیم به اردو میرود تا در فروردین بازیهای دوستانه خود را برگزار کند و بعد از پایان لیگ برتر در ۱۵ اردیبهشت خود را برای دور نهایی دیدارهای تدارکاتی، اردوی تیم ملی و سپس اعزام تیم به مسابقات جام جهانی آماده میکنیم.
نایب رییس فدراسیون فوتبال همچنین در پاسخ به این پرسش که گروه ایران را در جام جهانی چگونه میبیند؟ تصریح کرد: هیچ گروهی در جام جهانی آسان نیست و هر کشوری در قاره خودش این موقعیت را پیدا کرده که به جام جهانی راه پیدا کند. فکر میکنم با توجه به وضعیت تیم امید داریم که در دیدارهای تدارکاتی سرمربی با ترکیب تیم آشنا شود و برای جام جهانی موقعیت خوبی را در جام جهانی داشته باشیم.
نبی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش بر این است که با برگزاری دیدارهای تدارکاتی مناسب بتوانیم شرایط صعود تیم را به دور بعد جام جهانی را فراهم کنیم.
انتهای پیام


نظرات