• سه‌شنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404102313044
  • خبرنگار : 50294

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان مرغ در کردستان: هیچ کمبودی در بحث تامین مرغ در استان نداریم

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان مرغ در کردستان: هیچ کمبودی در بحث تامین مرغ در استان نداریم

ایسنا/کردستان رئیس اتحادیه شرکت‌های تعاونی تولیدکنندگان مرغ در استان گفت: در حال حاضر مشکلی در بحث تامین مرغ وجود ندارد و بازار مرغ در کردستان بە ثبات رسیدە است.

شغیعی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه از نظر جوجه‌ریزی و تولید در استان مشکلی وجود ندارد، اظهار کرد: قیمت مرغ در استان کردستان در حال حاضر به ثبات رسیده است.

وی افزود: خوشبختانە مشکلی در بحث تامین مرغ وجود ندارد و ماهیانه حدود پنج میلیون قطعه جوجه‌ریزی را در سطح استان داریم و به صورت روزانه حدود ۱۲۰ تن کشتار مرغ صورت می‌گیرد.

شفیعی بیان کرد: در حال حاضر بازار با کمبود مرغ مواجە نیست و آرامش در بازار استان حاکم است و مرغ هم بە قیمت ۲۱۴ هزار و ۷۷۰ تومان بە دست مصرف کننده می‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha