• سه‌شنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404102313143
  • منبع : نمایندگی مازندران

هسته اقدامات تروریستی ساری در دام جامعه اطلاعاتی مازندران

هسته اقدامات تروریستی ساری در دام جامعه اطلاعاتی مازندران

ایسنا/مازندران  یک هسته تروریستی که با مصرف قرص‌های روانگردان و مشروبات الکی، خودروهای شخصی و دولتی را در مرکز مازندران آتش می‌زدند در دام جامعه اطلاعاتی گرفتار شدند.

یک گروه تروریستی در مرکز مازندران که ماموریت به آتش کشیدن خودروهای شخصی و اموال عمومی را داشتند در تور جامعه اطلاعاتی استان گرفتار و بازداشت شدند.

از این تروریست‌ها مقادیر زیادی سلاح دستی، نارنجک، شوکر، انواع قمه، سلاح سرد و مواد آتش‌زا کشف شد.

به گفته سردسته این تیم تروریستی، این شبکه دارای شاخه‌های مختلف دراستان بوده و خط و ربطشان را از شبکه‌های خارج نشین می‌گرفتند.

به گزارش ایسنا به نقل از سپاه کربلا در روز سه‌شنبه ۲۳ دی، ماموریت این هسته تروریستی نه تنها ساخت مواد آتش‌زا و حمله به نیروهای امنیتی و اماکن عمومی و اموال مردم بود بلکه قبل از شروع اغتشاشات با توزیع مواد مخدر و مشروبات الکلی، جسارت کاذب به اغتشاشگران می‌دادند تا دست به تخریب اموال و دارایی‌های مردم بزنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha