• چهارشنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404102413981
  • خبرنگار : 90047

اسبقیان: جامعه ورزش همیشه ثابت کردند که پای نظام و آرمان‌های انقلاب هستند

اسبقیان: جامعه ورزش همیشه ثابت کردند که پای نظام و آرمان‌های انقلاب هستند

معاون توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش گفت: جامعه ورزش همیشه شایستگی خود را در صحنه‌های مختلف ثابت کردند و نشان دادند که پای کار نظام و آرمان‌های انقلاب هستند.

به گزارش ایسنا، محمدشروین اسبقیان عصر چهارشنبه در مراسم تشییع شهدای تروریستی اظهار کرد: شهادت این عزیزان ما را در ادامه مسیر اهداف پیشبرد انقلاب مستحکم‌تر می‌کند، جامعه ورزش همواره در تمام صحنه‌ها چه در هشت سال دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند، امروز هم آمدیم تا عهد و پیمانی ببندیم که پیرو خط این شهدا هستیم، ایستاده‌ایم و خواهیم ایستاد.

وی افزود: جامعه ورزش در چنین مراسم‌هایی همیشه سربلند بوده و سربلند خواهد بود و شایستگی‌های خود را نیز در جنگ ۱۲ روزه نشان دادند. امروز روسای فدراسیون‌های ورزشی، مدیران، قهرمانان و.. پای کار نظام بودند و هستند. 

معاون وزیر ورزش در پایان خاطرنشان کرد: در راهپیمایی ۲۲ دی جامعه ورزش با حضور خود ثابت کردند که همیشه پای کار هستند، امروز نیز شهدای امنیت که مظلومانه به دست افراد تروریست خون آشام به درجه رفیع شهادت رسیدند جامعه ورزش با حضور پررنگ خود نشان دادند که پای کار نظام و آرمان‌های انقلاب هستند و خواهند ماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha