• پنجشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۴ / ۰۴:۳۷
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404102514076
  • خبرنگار : 71984

پیام عراقچی به ترامپ

پیام عراقچی به ترامپ

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه تکرار یک تجربه شکست‌خورده توسط آمریکایی‌ها منجر به نتیجه متفاوتی نمی‌شود، تاکید کرد: ایران ثابت کرده همواره آماده مذاکره و دیپلماسی بوده است.

به گزارش ایسنا، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با یک شبکه آمریکایی، درباره تحولات اخیر در ایران صحبت کرد. 

عراقچی در مصاحبه با «بِرِت بِر» مجری شبکه فاکس‌نیوز درباره اقدامات تروریستی در ایران گفت: عوامل تروریستی که از خارج هدایت می‌شدند، از روش داعش پیروی می‌کردند و نیروهای نظامی و مردم را کشتند. آن‌ها نیروهای امنیتی و پلیس را زنده زنده سوزاندند و سر بریدند و به سمت پلیس و مردم تیراندازی کردند.

او با بیان اینکه «ما سه روز علیه تروریست‌ها و نه معترضان مبارزه می‌کردیم»، گفت: دلیل اینکه آن‌ها به سمت مردم شلیک می‌کردند این است که می‌خواستند تعداد کشته‌ها را افزایش دهند و ترامپ را وارد درگیری کنند و این دقیقا برنامه اسرائیل بوده است.

وزیر خارجه ایران تاکید کرد: ما در هشتم تا دهم ژانویه با یک عملیات گسترده تروریستی مواجه شدیم و این را ادامه جنگ ۱۲ روزه توسط آمریکا و رژیم اسرائیل می‌دانیم؛ یعنی روز هشت ژانویه (پنجشنبه گذشته) روز سیزدهم جنگ بود. 

عراقچی در ادامه گفت: الان پس از سه روز عملیات تروریستی، آرامش برقرار شده و کاملا اوضاع را تحت کنترل داریم و امیدواریم عقلانیت حاکم شود و به سمت سطح بالایی از تنش نرویم چرا که چنین مسیری می‌تواند برای همه فاجعه‌بار باشد.

وزیر خارجه ایران در پاسخ به سوالی درباره اینکه «چه پیامی برای ترامپ دارد؟»، گفت: اشتباهی که در ماه ژوئن مرتکب شدید را تکرار نکنید، می‌دانید که اگر یک تجربه شکست‌خورده را امتحان کنید، همان نتیجه را خواهید گرفت. شما تاسیسات و ماشین‌ها را تخریب کردید اما فناوری و اراده و عزم را نمی‌توانید بمباران کنید. 

او تاکید کرد: ایران ثابت کرده آماده مذاکره و دیپلماسی است و این را در ۲۰ سال گذشته ثابت کرده‌ایم اما این ایالات متحده بوده که همواره از دیپلماسی گریزان بوده، مسیر گفت‌وگو را قطع و گزینه جنگ را انتخاب کرده است. 

عراقچی گفت: پیام من به ترامپ این است که بین جنگ و دیپلماسی، دیپلماسی راه بهتری است؛ با وجود اینکه تجربه مثبتی از ایالات متحده نداریم، دیپلماسی خیلی بهتر از جنگ است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha