• پنجشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404102514225
  • خبرنگار : 71124

گزارش میدانی ایسنا از فعالیت بازارهای تهران در ۲۵ دی ماه

گزارش میدانی ایسنا از فعالیت بازارهای تهران در ۲۵ دی ماه

مشاهدات خبرنگار ایسنا از بازارهای مختلف در محدوده بازار بزرگ، چهارسو، چهارراه استانبول، شوش، مولوی و فردوسی از باز بودن مغازه‌ها و فعالیت اصناف در سطح شهر تهران در ۲۵ دی‌ماه (ساعت ۱۱ صبح ) حکایت دارد.

به گزارش ایسنا، بازدیدهای میدانی خبرنگار ایسنا از سطح بازارهای اصلی تهران حاکی از آن است که در راسته اصلی بازار بزرگ تهران در خیابان ۱۵ خرداد، خیابان خیام، محدوده چهارراه سیروس باز بودند.

همچنین خیابان لاله زار، فروشندگان لوازم صوتی و تصویری در خیابان جمهوری، لوازم خانگی در حوالی خیابان امین حضور  و همچنین مغازه‌های فروش کیف و کفش روز پنجشنبه  - ۲۵ دی - فعالیت خود را ادامه دادند.

در بازارهای دیگری چون محدوده خیابان مولوی و شوش و موبایل فروشان محدوده خیابان جمهوری (علاالدین و چهارسو) نیز مغازه‌ها علی رغم رکود در بازار باز بودند. 

علاوه بر کسبه و واحدهای صنفی، دلالان ارز در  خیابان فردوسی نیز امروز در بازار حضور داشتند، در محدوده سبزه میدان نیز حضور دلالان به چشم می‌خورد. 

همچنین، بازار در خیابان چراغ برق از صبح امروز باز بوده و خیابان‌های ملت و اکباتان (حوالی توپخانه) نیز فعالیت طبق روال ادامه داشت.  

به طور کلی، وضعیت بازارهای تهران حاکی از آن است که در ٢٥ دی‌ماه شاهد فعالیت همه بازارهای بزرگ در سطح شهر تهران بودیم، اما به طور کلی کسبه مختلف پنجشنبه‌ها زودتر مغازه‌ها را تعطیل کرده و ساعت کاری فعالیت بازارها در این روز با روزهای وسط هفته متفاوت است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۵ ۱۳:۴۵

اوکی همه چی امن و امانه پیگیری کنید صدای مردم باشید بگید اینترنت وصل کنن

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۵ ۱۴:۰۴

گل گفتی

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۵ ۱۴:۰۳

شنبه عید مبعثه. خواهش میکنم بخاطر این عید کام مردم رو با وصل کردن اینترنت بین الملل روشن کنید

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۵ ۱۴:۰۶

اقا اینترنت مردم و بگین وصل کنن کار و زندگی داریم، واقعا عین خیالشون نیست!

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۵ ۱۵:۳۵

سلام ببخشید من یه سری فایل در تلگرام قبلا دانلود کرده بودم ولی الان تو فایلهام نیست و تو تلگرام هم دوباره باید دانلود بشه که باز بشه، راهی نیست بتونم بهشون دسترسی پیدا کنم چون قبلا در دسترس بوده ؟

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۵ ۱۵:۵۷

مشاغل آنلاین مثل مدرس آنلاین و تریدر فارکس . اجاره خونه ندارن؟ پول آب برق گاز تلفن.... ندارن؟

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۵ ۱۹:۴۱

با قطع اینترنت وضعیت شغل و معشیت مردم در خطر قرار داره نیمی از کارهای ما قابل انجام نیست و اگر نتوانیم مجبور هستیم کار را تعطیل کنیم انصاف نیست در این شرایط بد اقتصادی ‌