• یکشنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404102815176

گزارش میدانی ایسنا از فعالیت بازارهای تهران در ٢٨ دی ماه

گزارش میدانی ایسنا از فعالیت بازارهای تهران در ٢٨ دی ماه
عکس آرشیوی است

مشاهدات خبرنگار ایسنا از بازارهای مختلف در محدوده بازار بزرگ، چهارسو، چهارراه استانبول، شوش، مولوی و فردوسی از باز بودن مغازه‌ها و فعالیت اصناف در سطح شهر تهران در ٢٨ دی‌ماه (ساعت ١٣ بعد از ظهر) حکایت دارد.

به گزارش ایسنا، بازدیدهای میدانی خبرنگار ایسنا، از سطح بازارهای اصلی تهران حاکی از آن است که در راسته اصلی بازار بزرگ تهران در خیابان ۱۵ خرداد، خیابان خیام، محدوده چهارراه سیروس باز بودند.

همچنین خیابان لاله‌زار، فروشندگان لوازم صوتی و تصویری در خیابان جمهوری، لوازم خانگی در حوالی خیابان امین حضور  و همچنین مغازه‌های فروش کیف و کفش روز - یکشنبه  ۲۸ دی ماه - ( ساعت مشاهدات ایسنا در ساعت ۱۳ ) فعالیت خود را ادامه دادند.

در بازارهای دیگری چون محدوده خیابان مولوی و شوش و موبایل فروشان محدوده خیابان جمهوری (علاالدین و چهارسو) نیز مغازه‌ها علی رغم رکود در بازار باز بودند.  

علاوه بر کسبه و واحدهای صنفی، دلالان ارز در  خیابان فردوسی نیز امروز در بازار حضور داشتند، در محدوده سبزه میدان نیز حضور دلالان به چشم می‌خورد. اما چندان رونقی در بازار حاکم نبود.  

همچنین، بازار در خیابان چراغ برق از صبح امروز باز بوده و خیابان‌های ملت و اکباتان (حوالی توپخانه) نیز فعالیت طبق روال ادامه داشت.  

به طور کلی، وضعیت بازارهای تهران حاکی از آن است که در ۲۸ دی‌ماه شاهد فعالیت همه بازارهای بزرگ در سطح شهر تهران بودیم.  

انتهای پیام