• یکشنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404102814972
  • خبرنگار : 71614

تداوم کاهش دما در کشور/ برف و باران در نقاط مختلف ایران

تداوم کاهش دما در کشور/ برف و باران در نقاط مختلف ایران

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تداوم بارش در نقاط مختلف کشور و کاهش محسوس دما طی سه‌شنبه و چهارشنبه (۳۰ دی و اول بهمن) خبر داد.

صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا ضمن پیش‌بینی وضعیت هوا برای امروز یکشنبه تا پنجشنبه (۲۸ دی‌ماه تا ۲ بهمن‌ماه) اظهار کرد: امروز در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، شمال مرکزی، همدان، ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی و در ساعات بعد از ظهر و شب در استان‌های ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و شمال فارس بارش پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی روز دوشنبه (۲۹ دی‌ماه) بارش در مناطق ذکر شده تقویت می‌شود و در برخی نقاط فارس، شمال بوشهر، کرمان، یزد، اصفهان، مرکزی، قم، تهران، مازندران و شمال سمنان بارش پراکنده مورد انتظار خواهد بود. 

ضیاییان اضافه کرد: سه‌شنبه (۳۰ دی‌ماه) بارش در نیمه شمالی کشور، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی بارش ادامه دارد و در سواحل دریای خزر شدت خواهد داشت. چهارشنبه (اول دی‌ماه) این سامانه بارشی در سواحل دریای خزر، شمال شرق و شرق کشور فعال خواهد بود و در برخی نقاط مرکز، ارتفاعات البرز، ارتفاعات زاگرس و جنوب شرق، بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: پنج‌شنبه (۲ دی‌ماه) نیز بارش در نوار غربی کشور و ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس پیش‌بینی می‌شود. این شرایط در مناطق سردسیر و کوهستانی به‌صورت برف و در مناطق جنوبی کشور همراه با رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی خواهد بود.

به گفته وی سه‌شنبه و چهارشنبه برای بیشتر مناطق کشور و پنج‌شنبه برای شرق، جنوب شرق و جنوب وزش باد شدید رخ می‌دهد که بر همین اساس خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد دور از انتظار نیست. 

وی افزود: سه‌شنبه در شمال غرب، غرب و مرکز و چهارشنبه در اغلب مناطق کشور به‌جز جنوب شرق و نوار جنوبی کشور کاهش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود. 

ضیاییان در ادامه اظهار کرد: یکشنبه خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و طی سه‌ روز آینده دریای خزر مواج و متلاطم خواهد بود. 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۸ دی‌ماه) کمی ابری تا نیمه ابری و غبار رقیق در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و بارش پراکنده با حداکثر دمای ۶ و حداقل دمای صفر درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (29 دی‌ماه) نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعت‌ها بارش باران و برف و وزش باد شدید وزش باد در بعضی ساعت‌ها بارش پراکنده در ارتفاعات بارش برف با حداقل دمای ۲- و حداکثر دمای ۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: فردا اردبیل با کمینه دمای ۸-  سانتیگراد و پس فردا سنندج با کمینه دمای ۱۱- درجه سانتیگراد سردترین و بندرعباس با دمای ۲۱ و ۲۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان کشور پیش‌بینی می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha