• دوشنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404102915837
  • خبرنگار : 50604

انتقاد نماینده ولی‌ فقیه در گلستان از کشاورزی غیرعلمی در کشور

انتقاد نماینده ولی‌ فقیه در گلستان از کشاورزی غیرعلمی در کشور

ایسنا/گلستان نماینده ولی‌فقیه در گلستان با انتقاد از کشاورزی غیرعلمی در کشور گفت: مسئولان باید توسعه کشاورزی علمی را در اولویت قرار دهند زیرا موجب رونق اقتصادی و حل مشکلات معیشتی مردم خواهد شد.

آیت‌الله سید کاظم نورمفیدی دوشنبه ۲۹ دی، در حاشیه جلسه شورای اداری استان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: قرآن همیشه نو و تازه است و ما باید همواره از قرآن پند گرفته و آن را چراغ راه خود قرار دهیم.

وی اضافه کرد: دشمن صهیونیست و یهود طبق آیه قرآن هرگز چشم دیدن مسلمانان را ندارند و از شکست آنها خوشحال و از پیشرفت آنها ناراحت می‌شوند.

نماینده ولی‌فقیه در گلستان افزود: فلسفه اسرائیل ایجاد غده سرطانی در قلب کشورهای اسلامی است و از روز اول انقلاب کینه‌ورزی و دشمنی خود را علیه نظام و کشور آغاز کردند زیرا ماهیت انقلاب ما مبارزه با استعمارگران خارجی است.

نورمفیدی با بیان اینکه دشمنان چون ایران قوی را نمی‌خواهند همواره به دنبال براندازی و تجزیه کشورمان بوده‌اند، افزود: استکبار جهانی به دنبال این است که  کشورمان را همانند لیبی، لبنان و سوریه تضعیف کند اما هرگز به هدف خود نمی‌رسد.

خطیب جمعه گرگان با بیان اینکه دشمن در اغتشاشات اخیر با اعمال داعش گونه و وحشی‌گری به دنبال ایجاد ترس و رعب در بین مردم و مسئولان بود، اضافه کرد: ما باید علیه آمریکا که هدفی جز بر هم زدن امنیت ایران و دیگر کشورها ندارد، شکایت کنیم.  

وی با انتقاد از کشاورزی غیر علمی در کشور گفت: در کشورهای پیشرفته از هر هکتار ۳۰ تن گندم برداشت می‌کنند اما در کشور ما سه تا نهایت هفت تن گندم در هکتار تولید می‌شود که قابل قبول نیست.

نماینده ولی‌فقیه در گلستان با بیان اینکه اگر در کشاورزی و صنعت پیشرفت کنیم مشکلات اقتصادی و بیکاری حل خواهد شد، افزود: باید به دنبال توسعه کشور در تمام زمینه های اقتصادی، علمی و فرهنگی برویم.

نورمفیدی با تاکید اینکه اگر دیوار دفاعی گرگان را احیا کنیم جاذبه بین‌المللی پیدا خواهد کرد، بیان کرد: برای پیشرفت اقتصادی باید کارهای اساسی کرد و حذف ارز ترجیحی یکی از اقدامات اساسی بود که لازمه پیشرفت کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha