علیرضا بصیری از افزایش سه درصدی ثبتنام بانوان نسبت به دوره قبل خبر داد و اظهار کرد: در این دوره ۳۲۷ نفر در مجموع در شهرستان لنجان برای انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر ثبتنام کردند که ۱۶ درصد از ثبتنام کنندگان را بانوان و ۸۴ درصد را آقایان تشکیل میدهند.
وی افزود : از تعداد کل ثبتنام کنندگان ۱۷۱ نفر با مدرک کارشناسی، ۱۱۷ نفر با مدرک کارشناسی ارشد، پنج نفر با مدرک تحصیلی دکترا، شش نفر با مدرک حوزوی و ۲۳ نفر نیز با مدرک کاردانی هستند.
فرماندار لنجان بیان کرد: بیشترین تعداد ثبتنام کنندگان از گروه سنی ۴۰ تا ۴۵ سال با ۷۱ نفر و کمترین تعداد ثبتنام کننده در گروه سنی ۷۰ تا ۷۵ سال با سه نفر هستند. شایان ذکر است که گروه شغلی کارمندان بیشترین تعداد ثبتنام را داشتند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان، بصیری از اتخاذ تدابیر لازم و پیشبینی تمام تجهیزات و امکانات برای پوشش کامل فرایند انتخابات در سه بخش مرکزی، فولادشهر و باغبهادران خبر داد.
انتهای پیام


نظرات