به گزارش ایسنا، محمد بنا درباره بدست گرفتن هدایت تیم ملی کشتی فرنگی آذربایجان، گفت: خیلی خوشحالم که به عنوان سرمربی تیم ملی آذربایجان انتخاب شدم. تیم آذربایجان یک تیم خیلی بزرگ است که سال هاست روی سکوهای جهانی بوده و مدال المپیک دارد که این کار را برای من خیلی سخت میکند.
سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی ایران درباره اعضای کادر فنی خود نیز خاطرنشان کرد: با خودم ۳ ایرانی هستیم و ۳ آذربایجانی هم حضور دارند.
وی تصریح کرد: هدف نهایی ما المپیک لس آنجلس است تا به امید خدا به آرزوی ۲۳ ساله که یک طلای المپیک است، برسیم.
بنا ادامه داد: امیدوارم روز به روز کیفیت کشتی بالاتر برود. صحبت هایی که با دبیر کل فدراسیون آذربایجان داشتیم این است که تمرکز ما بر روی طلای المپیک باشد. در این مسیر دو مسابقه قهرمانی جهانی هم داریم که میخواهیم آن را هم خوب تمام کنیم تا به المپیک برسیم.
بنا در پایان گفت: هدف اصلی ما در این ۲ سال و ۹ ماه به المپیک مانده طی کردن یک مسیر با موفقیتهای مختلف است تا در نهایت به طلای المپیک برسیم.
انتهای پیام


نظرات