• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1404103016813
  • خبرنگار : 80001

آخرین وضعیت اجرای پروژه مسکن محرومان

آخرین وضعیت اجرای پروژه مسکن محرومان

بنیاد مسکن در قالب طرح مسکن محرومان در مجموع ۷۵ هزار واحد احداث خواهد کرد که عملیات اجرایی ۱۵ هزار واحد از این تعداد آغاز شده است.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا سهرابی - معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی - در خصوص برنامه آن بنیاد برای مسکن محرومان به تفاهم‌نامه منعقده با سازمان ملی زمین و مسکن و شرکت عمران شهرهای جدید اشاره کرد و گفت: در خصوص مسکن محرومان در مشارکت با سازمان ملی و شهرهای جدید در مجموع ۷۵ هزار واحد احداث خواهد شد که ۵۰ هزار واحد آن با سازمان ملی زمین و مسکن و ۲۵ هزار واحد آن با شهرهای جدید است.

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن ادامه داد: در خصوص ۵۰ هزار واحد مسکن محرومان موضوع تفاهم‌نامه با سازمان ملی زمین و مسکن ۳۰ هزار واحد زمین دریافت شده است که حدود ۲۰ هزار واحد از این واحدها در مرحله صدور پروانه است و عملیات اجرایی ۱۵ هزار واحد از این تعداد آغاز شده است.

سهرابی افزود: با شهرهای جدید نیز برای احداث ۲۵ هزار واحد مسکن محرومان تفاهم کرده‌ایم که عملیات اجرایی تعدادی از این واحدها در برخی از شهرهای جدید شروع شده است.

جزئیات تامین و حمایت مالی از مسکن محرومان موضوع تفاهم بنیاد مسکن با وزارت راه

وی در بیان جزئیات تسهیلات و حمایت‌های مالی این تفاهم‌نامه‌ها توضیح داد: در ساخت این واحدها، علاوه بر تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن که ۲۰ ساله و بازپرداخت سود آن ۵ درصد است، ۱۵۰ میلیون تومان بلاعوض، ۲۰۰ میلیون تومان قرض‌الحسنه از محل حساب ۱۰۰ امام (ره) نیز به واحدها تخصیص خواهد یافت. همچنین کمیته امداد امام (ره) و سازمان بهزیستی نیز در مجموع بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات کم بهره به این دسته از واجدان شرایط پرداخت خواهند کرد.

به گفته سهرابی، مجموع این تسهیلات سبب خواهد شد تا مسکن محرومان با سرعت بیشتری منجر به خانه‌دار شدن بخشی از اقشار جامعه شود.  

ساخت ۲۰ هزار واحد مسکن محرومان در تفاهم با بنیاد مستضفعان و ستاد اجرایی فرمان امام (ره)

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن از انعقاد دو تفاهم‌نامه هر کدام به تعداد ۱۰ هزار واحد با بنیاد علوی به نمایندگی از بنیاد مستضفعان و سازمان بهزیستی با بنیاد مسکن و همچنین تفاهم‌نامه با ستاد اجرایی فرمان امام(ره) خبر داد و گفت: در همکاری با بنیاد علوی و سازمان بهزیستی ۱۴ هزار خانوار دارای دو معلول مشمول این طرح شدند که در سنوات گذشته ۴ هزار واحد آن احداث و تحویل شد. برای ۱۰ هزار واحد باقیمانده مقرر شد، تسهیلات کم بهره با تامین مصالح فولاد و سیمان برنامه ریزی شده تا کار ساخت واحدها برای خانوارهای دارای دومعلول تسریع یابد.  

به گفته سهرابی، ۱۰ هزار واحد مسکن محرومان در تفاهم با ستاد اجرایی فرمان امام نیز برای خانه دار شدن ایتام و بدسرپرست های تحت کمیته امداد امام و سازمان بهزیستی است که تلاش خواهیم کرد تا این بخش سرعت لازم را پیدا کند.

وی همچنین یادآور شد: در بخش ساخت مسکن محرومان در روستاها در سه سال گذشته از ۳۳۲ هزار واحد برنامه ۳۰۴ هزار واحد شروع شده و ۲۹۵ هزار واحد به اتمام رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha