• پنجشنبه / ۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404110200692
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرعامل شرکت گاز مازندران: هر هفته گاز حدود ۷۰۰۰ ویلای خالی قطع می‌شود

مدیرعامل شرکت گاز مازندران: هر هفته گاز حدود ۷۰۰۰ ویلای خالی قطع می‌شود

ایسنا/مازندران مدیرعامل شرکت گاز مازندران با هشدار قطع گاز در انتظار بیش از ۱۹۰ هزار ویلای خالی از سکنه، یادآور شد: هر هفته گاز حدود ۷۰۰۰ ویلای خالی در استان قطع می‌شود.

هژبر جوادی با اشاره به روند افزایشی گاز در مازندران، اظهار کرد: مصرف گاز در استان به بیش از ۳۷ میلیون مترمکعب رسید.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود این میزان طی دو روز آینده به ۴۰ میلیون مترمکعب افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با تاکید بر ضرورت صرفه‌جویی مشترکان، خاطرنشان کرد: پایش‌های کنترل مصرف گاز و ویلاهای خالی از سکنه در مازندران کماکان تداوم دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت گاز مازندران در روز پنج‌شنبه دوم بهمن، وی گفت: مشترکان با هدف پایداری گاز همه مناطق، دمای منازل را حدود ۲۰ درجه و موتورخانه‌ها را بین ۵۰ تا ۶۰ درجه تنظیم کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha