• شنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1404110401732
  • خبرنگار : 71486

روسیه با بودجه ۱۲۴ میلیون دلاری به‌دنبال ساخت رقیب Call of Duty

روسیه با بودجه ۱۲۴ میلیون دلاری به‌دنبال ساخت رقیب Call of Duty

روسیه با سرمایه‌گذاری ۱۲۴ میلیون دلاری قصد دارد یک رقیب Call of Duty بسازد؛ پروژه‌ای پرهزینه که می‌تواند صنعت بازی این کشور را متحول کند.

به گزارش ایسنا، گجت نیوز نوشت:

روسیه با اختصاص بودجه‌ای معادل ۱۲۴ میلیون دلار رسما گام‌های اولیه برای ساخت یک رقیب Call of Duty را برداشته و این پروژه را به‌عنوان یکی از جاه‌طلبانه‌ترین برنامه‌های صنعت بازی خود دنبال می‌کند.

وزارت توسعه دیجیتال روسیه اعلام کرده است که استودیوهایی که طرح ساخت یک شوتر نظامی بزرگ‌مقیاس با حال‌وهوایی مشابه سری کال آو دیوتی ارائه دهند، می‌توانند از حمایت‌های مالی گسترده دولتی برخوردار شوند. این حمایت‌ها شامل تخصیص بودجه مستقیم، معافیت‌های مالیاتی و مشوق‌های بیمه‌ای است که بدون آن‌ها اجرای چنین پروژه‌ای عملا غیرممکن خواهد بود.

بازی‌سازی در روسیه با حمایت مستقیم دولت

بر اساس اطلاعات منتشرشده، نهادهای دولتی روسیه آمادگی دارند تا سقف ۱۰ میلیارد روبل معادل حدود ۱۲۴ میلیون دلار را به استودیوی منتخب اختصاص دهند. این رقم، پروژه را در رده پرهزینه‌ترین تولیدات تاریخ بازی‌های ویدیویی روسیه قرار می‌دهد و ساخت یک شوتر نظامی AAA را هدف گرفته است.

وزارت توسعه دیجیتال تاکید کرده که درخواست‌ها از مسیر سازوکارهای رقابتی و رسمی بررسی می‌شوند و تنها پروژه‌هایی واجد شرایط خواهند بود که مقیاس و کیفیتی هم‌سطح آثار بین‌المللی داشته باشند. مؤسسه توسعه اینترنت روسیه نیز نقش کلیدی در تامین و مدیریت این بودجه ایفا می‌کند.

تغییر روایت در یک بازی تیراندازی روسی

انتشار این خبر هم‌زمان با انتقاد برخی نهادهای روسی از مجموعه Call of Duty صورت گرفته است. گفته می‌شود بازی تیراندازی روسی جدید با تغییر روایت مرسوم این سری، به بازیکنان اجازه می‌دهد در نقش نیروهای روسی مقابل ارتش‌های غربی قرار بگیرند. این پروژه به‌عنوان یک طرح راهبردی فرهنگی و رسانه‌ای برای روسیه توصیف شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha