۱۴۰۴-۱۱-۰۵ | ۱۵:۱۳
چند خبر کوتاه انتظامی استان قم

چند خبر کوتاه انتظامی استان قم

مأموران پلیس در استان قم طی عملیات‌های جداگانه موفق به کشف احتکار بیش از ۵ تن برنج و کشف روغن‌های خوراکی فاقد مجوز و قاچاق شدند.

سرهنگ منوچهر نصیری اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان در معیت کارشناسان سازمان صمت به یک گاراژ در آدرس معلوم مشکوک و برای بررسی موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند.  

جانشین فرمانده انتظامی استان قم افزود: در ادامه طی هماهنگی و تعامل مناسب با مقام قضایی استان، در بازرسی صورت گرفته از گاراژ موصوف ۵ تن و ۲۰۰ کیلوگرم برنج به دلیل عدم ثبت در سامانه جامع انبارها و عدم ثبت ورود و خروج کالا به انبارها کشف و توقیف شد.  

نصیری اضافه کرد: برابر اعلام نظر کارشناسان ارزش ریالی برنج‌های مکشوفه، ۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان ادامه داد: در این رابطه یک نفر دستگیر و متهم به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.

کشف محموله روغن خوراکی قاچاق در قم

همچنین، جانشین فرمانده انتظامی استان قم گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان قم حین گشت زنی در جاده اراک به یک دستگاه خودروی پراید مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از خودروی مذکور، مقادیر زیادی روغن‌های خوراکی فاقد مجوز و قاچاق کشف شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: برابر اعلام نظر کارشناسان، ارزش ریالی روغن‌های مکشوفه، ۳ میلیارد  و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

وی سپس از دستگیری یک نفر در این رابطه خبر داد و ادامه داد: متهم به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس در روز یکشنبه ۵ بهمن، نصیری تأکید کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه گزارشات خود را از طریق سامانه ۱۱۰ مرکز فوریت‌های پلیسی و یا با سامانه خبری پلیس امنیت اقتصادی به شماره ۳۰۱۱۰ در میان بگذارند.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای