• یکشنبه / ۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404110502466
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل تعاون استان اعلام کرد

خرید یک میلیون و ۱۴۰ هزار خانوار مازندرانی با کالابرگ

خرید یک میلیون و ۱۴۰ هزار خانوار مازندرانی با کالابرگ

ایسنا/مازندران مدیرکل تعاون استان مازندران گفت: از آغاز طرح کالابرگ تاکنون، یک میلیون و ۱۴۰ هزار و ۹۵۷ خانوار در مازندران خرید خود را با کالابرگ انجام داده‌اند.

سیدعلی‌اصغر حسینی شیروانی در تشریح این خبر اظهار کرد: در این مدت بیش از ۲۹ هزار میلیارد ریال خرید توسط مردم مازندران انجام شده است. همچنین میزان تراکنش‌ها یک میلیون و ۴۱۶ هزار و ۷۳۱ مورد ثبت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: با توجه به افزایش تعداد دهک‌های مشمول طرح، پیش‌بینی می‌شود میزان خرید در روزهای آینده افزایش یابد.

وی ادامه داد: برای تسهیل خرید مردم، امکان استفاده از کالابرگ در ۱۹ هزار فروشگاه استان فراهم شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون استان در روز یکشنبه پنجم بهمن، حسینی شیروانی با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از ۱۷ دی ماه گفت: یک میلیون و ۴۴ هزار خانوار یارانه‌بگیر و حقوق‌بگیر در مازندران اعتبار کالابرگ آنان شارژ شده و می‌توانند از مراکز تعیین‌شده خرید کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha