• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404110602635
  • خبرنگار : 50175

/تحول در شریان‌های مواصلاتی استان/

بهره‌برداری از ۷۰ کیلومتر راه اصلی در لرستان

بهره‌برداری از ۷۰ کیلومتر راه اصلی در لرستان

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان از جهش در زیرساخت‌های جاده‌ای و هوایی خبر داد و گفت: امسال بیش از ۷۰ کیلومتر جاده و راه اصلی توسط شرکت زیرساخت و اداره‌کل راه و شهرسازی استان به بهره‌برداری می‌رسد.

مهدی مجیدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به استانداردسازی فرودگاه خرم‌آباد برای پذیرش هواپیماهای پهن‌پیکر اظهار کرد: این اقدام راهبردی باعث شد تا زائران حج، دیگر نیازی به مراجعه به تهران و تحمل گرفتاری‌های پیشین نداشته باشند. در پروازهای اخیر عمره مفرده، شاهد استقبال زائران استان‌های همجوار از جمله خوزستان بودیم که به دلیل سهولت تردد از طریق فرودگاه خرم‌آباد عازم سفر شدند.

وی با اشاره به پروژه‌های در حوزه راه‌سازی، خاطرنشان کرد: در زمینه پروژه‌های شرکت زیرساخت؛ کمربندی دورود یک لاین از این پروژه به طول ۱۴ کیلومتر که سال‌ها متوقف بود، با رفع معارضین ملکی و تأسیساتی (نظیر تلاقی با خطوط گاز)، تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون استاندار لرستان اضافه کرد: ۱۳.۵ کیلومتر از محور الیگودرز - داران آماده افتتاح شده و در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد. تعهد استان لرستان در محور ازنا - شازند به طول ۹.۲ کیلومتر به طور کامل به اتمام رسیده است. قطعه اول محور خرم‌آباد - پلدختر نیز به طول ۱۲.۵ کیلومتر تا پایان سال افتتاح خواهد شد.

مجیدی با بیان اینکه در مجموع ۵۰ کیلومتر به راه‌های استان اضافه می‌شود، در حوزه پروژه‌های اداره‌کل راه و شهرسازی از اتمام ۲۱.۵ کیلومتر راه در این بخش خبر داد و افزود: ۱۰ کیلومتر محور دهلیز به نهاوند آماده لایه آخر آسفالت بوده و هم‌اکنون به صورت آزمایشی زیر بار ترافیک رفته است.

وی بیان کرد: ۷ کیلومتر محور پلیس‌راه الشتر به فیروزآباد تکمیل شده و به صورت آزمایشی در حال بهره‌برداری است، اما افتتاح رسمی آن در آینده انجام خواهد شد. ۴.۵ کیلومتر محور کوهدشت به زانوگه هم زیر بار ترافیک رفته و عملیات اجرایی در مابقی مسیر همچنان ادامه دارد.

معاون استاندار لرستان ادامه داد: امروز با احتساب تعدیل‌ها، هزینه ساخت هر کیلومتر راه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان است. مجموع ۷۰ کیلومتر راهی که توسط این دو مجموعه (بدون احتساب بخش راهداری) امسال به بهره‌برداری می‌رسد، ارزشی بالغ بر ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) دارد.

مجیدی تصریح کرد: این اعداد نشان‌دهنده حجم عظیم کار و تخصیص اعتبارات قابل توجه برای به نتیجه رسیدن پروژه‌های نیمه‌تمام استان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha