• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404110603136
  • خبرنگار : 50040

نماینده ولی فقیه در گیلان: برخی از مشکلات اقتصادی به خاطر چندنرخی بودن ارز است

نماینده ولی فقیه در گیلان: برخی از مشکلات اقتصادی به خاطر چندنرخی بودن ارز است

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: بخش بزرگی از مشکلات و مسائل اقتصادی به خاطر چندنرخی بودن ارز در کشور است که امیدواریم با حذف ارز ترجیحی به سمت بهبودی اقتصادی پیش برویم.

آیت الله رسول فلاحتی امروز دوشنبه ۶ بهمن در دیدار سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان، با اشاره به تئوری مدیریت از دیدگاه امام علی(ع)، اظهار کرد: داشتن مدیریت و تدبیر در امور، از داشتن امکانات مهمتر است.

وی افزود: امروزه شناخت اصـول مدیریت و ویژگی‌های یک مدیر از دیدگاه ائمه اطهار(ع) اهمیت بسیار بالایی داشته و اطلاع از اصول مدیریت برای مدیران پایه‌های مختلف امری ضروری است.

امام جمعه رشت با بیان اینکه این امر باعث خودآگاهی، خودسازی و الگو شدن مدیران می‌شود، ادامه داد: در نظام جمهوری اسلامی ایران بسیاری از تجارب مدیریت جهادی به ویژه در دوران دفاع مقدس را تجربه کرده ایم.

وی خاطرنشان کرد: در موارد مختلف اگر تکیه نظام بر امکانات بود، تاکنون به این نقطه نمی‌رسیدیم؛ در جمهوری اسلامی ایران همیشه در شرایط سخت و تحریم پیشرفت‌ها را حاصل کردیم.

آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه زندگی سعادتمند در سایه داشتن برنامه و مدیریت است، تصریح کرد: در بین دیدگاه‌های بزرگان دین همانند امام علی(ع)، اصول اولیه مدیریت و ویژگی‌های یک مدیر برای ما روشن شده تا با به‌کارگیری آن، جایگاه واقعی مدیران در جامعه تقویت شود.

وی همچنین با اشاره به جمعیت بالغ بر دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفری گیلان، گیلانیان را مردمانی نجیب، فرهیخته و تحصیلکرده معرفی کرد که همیشه در طول تاریخ سردمدار کارهای بزرگ بوده‌اند.

نماینده ولی فقیه در گیلان آشنایی مسئولان و مدیران با اصول و ویژگی‌های مدیریتی را پیرامون ایجاد محیط مناسب، خودآگاهی، خودسازی و الگو بودن برای دیگر کارکنان مجموعه های مدیریتی الزامی دانست و گفت: تصمیم‌گیری یکی از امور مهم مدیریتی و پراهمیت‌ترین وظیفه یک مدیر است.

وی با تاکید بر اینکه وجود مدیریت در زمان ما از جایگاه مطلوبی برخوردار نیست و در بسیاری از موارد مدیران در بدنه یک دولت فاقد دیدگاه علمی هستند، افزود: بررسی تاریخی رفتارهای مدیریتی بزرگان دین اسلام نشان می‌دهد که آنان دارای یک دیدگاه پربار مدیریتی بوده و مدیریت را یک هنر دانسته‌اند و برای مدیران و کارگزاران خود دستوراتی را داده‌اند که در جامعه امروزی ما بسیار مهم و کارآمد است.

آیت الله فلاحتی خاطرنشان کرد: مفهوم نهفته مدیریت، هدایت تشکیلات انسانی است؛ بنابراین در مدیریت مؤثر، تصمیمات مناسب گرفته می‌شود و نتایج مطلوبی حاصل می‌آید.

وی با اشاره به اصل حاکمیت خدا در اصول مدیریتی امام علی(ع) در نهج البلاغه، ادامه داد: اگر کسی در نظام الهی - اسلامی، مدیریتی را قبول می کند و دارای پست و مسئولیتی می‌شود، در پیشگاه خداوند مسئول و پاسخگو خواهد بود و باید خداترس و باتقوا باشد و این مقام و مسئولیت نباید فرد را از خدمت به خلق غافل نکند.

امام جمعه رشت با انتقاد از مدیریت در نظام اقتصادی، اظهار کرد: در مدیریت اقتصادی کار بانک مرکزی رصد، تجمیع و هدایت نقدینگی است و اقداماتی همچون طرح فروش سکه برخلاف قانون اساسی و نظام پولی و بانکی است.

وی با انتقاد از طرح فروش سکه توسط بانک مرکزی، ادامه داد: فروش سکه توسط دولت کار درستی نیست و موجب افزایش نقدینگی می‌شود؛ در حالی که افزایش نقدینگی را باید به مردم واگذار کرد.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اجرای طرح حذف ارز ترجیحی، خاطرنشان کرد: طرح حذف ارز ترجیحی از دولت شهید رئیسی کلید خورد که متاسفانه با اقبال روبرو نشد؛ این در حالی است که بخش بزرگی از مشکلات و مسائل اقتصادی به خاطر چندنرخی بودن ارز در کشور است که امیدواریم با حذف ارز ترجیحی به سمت بهبودی اقتصادی پیش برویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha