• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۱
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404110603211
  • خبرنگار : 71951

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مطرح کرد

نقش‌آفرینی دانشگاه آزاد استان تهران در تدوین اسناد راهبردی کشور

نقش‌آفرینی دانشگاه آزاد استان تهران در تدوین اسناد راهبردی کشور

ایسنا/تهران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با اشاره به نقش‌آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در تدوین اسناد راهبردی کشور، بر ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این دانشگاه در حل مسائل ملی و منطقه‌ای تأکید کرد.

علیرضا فیروزفر روز دوشنبه ششم بهمن در حاشیه نشست تخصصی پژوهشگران حوزه «توسعه و امنیت پایدار منطقه جنوب و شرق کشور» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با برخورداری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گسترده علمی، پژوهشی و انسانی، یکی از بازوان مؤثر کشور در تدوین اسناد کلان توسعه‌ای و راهبردی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به نقش این دانشگاه در تدوین اسناد توسعه‌ای افزود: برای نمونه «سند تحول، پیشرفت و توسعه استان سیستان و بلوچستان» با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال که از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران است، تدوین شده و این سند هم‌اکنون در مراحل نهایی چاپ و انتشار قرار دارد.

فیروزفر ادامه داد: تدوین این سند حاصل کار مشترک پژوهشگران و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی است که با رویکرد مسئله‌محور و مبتنی بر نیازهای واقعی استان‌ها انجام شده و می‌تواند به‌عنوان الگویی برای سایر برنامه‌های توسعه‌ای کشور مورد استفاده قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با بیان اینکه نشست امروز در راستای محور سوم همایش ملی «بسیج، توسعه و امنیت پایدار منطقه جنوب و شرق کشور» برگزار شده است، گفت: این همایش در آینده نزدیک برگزار خواهد شد و نشست تخصصی امروز به‌منظور بررسی و ارائه پژوهش‌های علمی در حوزه تأمین امنیت پایدار منطقه جنوب شرق کشور تشکیل شده است.

وی افزود: در این نشست، محققان و پژوهشگرانی که آثار علمی آنان پیش‌تر به دبیرخانه همایش ارسال و پس از ارزیابی علمی تأیید شده است، نتایج پژوهش‌های خود را ارائه کردند.

فیروزفر دانشگاه آزاد اسلامی را یک دانشگاه جامعه‌پرداز و اثرگذار دانست و تصریح کرد: این دانشگاه با دارا بودن زیرساخت‌های گسترده علمی و پژوهشی و تعداد بالای محققان در سراسر کشور، ظرفیتی بزرگ برای نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در پایان اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با برخورداری از بیش از پنج هزار عضو هیئت علمی در حوزه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی، آمادگی دارد در تعامل با نهادهای اجرایی و تصمیم‌ساز، در مسیر حل مسائل ملی و منطقه‌ای نقش‌آفرینی کند و نشست امروز نمونه‌ای از این توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha