• پنجشنبه / ۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۲:۰۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404110804485
  • خبرنگار : 50105

مرسدس بنز دست رد به سینه آمریکا زد

مرسدس بنز دست رد به سینه آمریکا زد

مدیرعامل مرسدس بنز پیشنهاد وزیر بازرگانی آمریکا مبنی بر انتقال دفتر مرکزی این شرکت خودروسازی به آمریکا را نپذیرفت.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش منتشر شده در وب‌سایت خبری آلمانی «پایونیر»، اولا کالنیوس، مدیرعامل مرسدس بنز، اعلام کرد که پیشنهاد هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی آمریکا، برای انتقال دفتر مرکزی این خودروساز آلمانی به آمریکا را رد کرده است.

اولا کالنیوس، گفت این پیشنهاد در سال ۲۰۲۵ ارائه شد، اما با وجود حضور جهانی و تعهد این شرکت به سرمایه‌گذاری‌های آمریکا، مرسدس بنز را نمی‌توان از پایگاه اصلی خود جدا کرد.

مدیرعامل مرسدس بنز، خاطرنشان کرد که پیشنهاد وزیر بازرگانی آمریکا، رقابت شدید جهانی برای سرمایه را که مراکز صنعتی اروپا در حال حاضر با آن مواجه هستند، برجسته می‌کند.

بر اساس گزارش اینوستینگ، مرسدس بنز دفتر مرکزی خود را در آلمان حفظ کرده و در عین حال، به عنوان یک شرکت خودروسازی چندملیتی با کارخانه‌ها و سرمایه‌گذاری در کشورهای مختلف، از جمله آمریکا، فعالیت می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha