• چهارشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404110804608
  • خبرنگار : 50605

نماینده مجلس: آموزش غیرحضوری بر روند رشد علمی و تربیتی تأثیر مخرب دارد

نماینده مجلس: آموزش غیرحضوری بر روند رشد علمی و تربیتی تأثیر مخرب دارد

ایسنا/اصفهان نماینده مردم شهرستان‌های نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آموزش‌های غیرحضوری در مقاطع زمانی مختلف گفت: این مدل آموزشی که در دوران کرونا به بیشترین حد خود رسیده بود بر رشد علمی و تربیتی دانش‌آموزان تأثیر مخرب داشته است.

ابوالفضل ابوترابی چهارشنبه هشتم بهمن در نشست مشترک با مسئولان آموزش‌وپرورش تیران و کرون به نگرانی‌ها و چالش‌های آموزش غیرحضوری در مدارس اشاره و اظهارکرد: بر اساس شرایط بحرانی مثل آلودگی هوا کلاس‌های حضوری تعطیل و آموزش به‌صورت غیرحضوری انجام می‌شود که این موضوع بر کیفیت آموزشی و تربیتی تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: شرایط خاصی که در آموزش غیرحضوری حاکم می‌شود آنگاه دانش‌آموزان نسبت به روش حضوری رشد پیدا نکرده و با پدیده بی سوادی روبه‌رو می‌شویم.

نماینده مردم شهرستان‌های نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس با بیان اینکه باید فضای رقابتی سالم و الگوسازی برای رشد علمی و فرهنگی دانش‌آموزان ایجاد کرد، ادامه داد: یکی از دغدغه‌های جدی نظام آموزشی کیفیت بخشی به فعالیت‌های بوده و نسل جدید با پیشرفت‌های کشور آشنا شوند.

ابوترابی افزود: نبود آگاهی از زمینه‌های رشد چند جانبه کشور سبب فریب خوردگی و تحقق اهداف دشمن می‌شود که در دوران انقلاب اسلامی با همه شرایط خاص و تحریم‌ها اما حرکت روبه توسعه کشورمان متوقف نشده است.

مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون در این جلسه به کمبود امکانات آموزشی مدارس به ویژه هنرستان‌ها اشاره کرد و گفت: با همکاری و پیگیری‌های مسئولان شهرستانی و نماینده مجلس این دغدغه‌ها رفع خواهد شد.

علی شریعتی‌نیا با بیان اینکه در بعضی از رشته‌های تحصیلی کمبود نیروی انسانی وجود دارد، افزود: انتقالی بیش از حد نیروهای آموزشی، بازنشستگی و کاهش ورودی به منطقه بر این کمبود تأثیر گذاشته که جبران آن با استخدام نیروهای جدید و انتقالی نیروی انسانی به این منطقه  امکان‌پذیر است.

مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون با اشاره به نهضت مدرسه سازی در این شهرستان بیان کرد: ۲۳ پروژه خیرساز در این منطقه فعال بوده و بخش زیادی از مشکل آموزشی روستایی رفع شده، اما تداوم آن به همکاری دولت و خیرین نیاز دارد.

شریعتی‌نیا به تراکم دانش‌آموزی در تیران و فرسودگی بخشی از مدارس این شهر افزود: علاوه بر جذب خیران و مشارکت مردم به همکاری نهادهای خیریه‌ای و تشکل‌هایی مثل بنیاد برکت نیاز است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha